tirsdag den 31. maj 2011

Blog stop....og flytning

Kære venner.

Denne blog her går til de evige blog-marker. Problemet er, at jeg kun kan komme i kontakt med den på min Arbejds-PC og det er jo ikke meningen.

Historien er at jeg har haft 2 Google-profiler. En jeg brugte for år tilbage i foreningssammenhæng og en jeg brugte og bruger privat til f.eks. denne blog.  Istedet for at have den her ikke-aktive google-profil liggende til ingen verdens nytte, så de-aktiverede jeg den...altså slettede den hos Google fra min hjemme PC. Det har så åbenbart afstedkommet, at Google har "banned" min hjemme PC (åbenbart smidt en cookie af en art jeg ikke kan finde eller registreret noget med IP-adressen), for når jeg går ind på denne her blog bliver jeg afvist med at min konto er de-aktiveret....hvad den jo ikke er - det er kun den gamle in-aktive jeg har slettet.

Jeg kan heller ikke skrive kommentarer hos de af jer, der har en Blogger blog (Blogspot.com) fra min hjemme/private PC...ihvertfald ind til videre. Måske kan jeg ind i mellem luske mig til i arbejdstiden at smide en kommentar fra denne pc her..

Jeg har prøvet via Bloggers og Google's forum at få hjælp / finde svar men uden at det har lykkedes.

Derfor - denne blog lukker.

Jeg fortsætter dog i bedste stil - tror jeg nok - med på denne adresse:

http://jansverden.wordpress.com/

Så må vi se, hvordan det spænder af.

1 kommentar:

  1. Dit link virker ikke, Jan - det rigtige link er:
    http://jansverden.wordpress.com

    SvarSlet