søndag den 12. december 2010

Er I ved at komme i Jule-stemning derude ?

5 kommentarer:

  1. Når det er ørkenes sønner der varmer op, så.... ;-)

    SvarSlet
  2. Hej Brian.
    Ja - de er noget ud over det sædvanlige....

    SvarSlet
  3. Hej Rasmine.

    Er Julen bare slet ikke dig ? Eller det Ørkenens sønner ? Eller begge dele ?

    SvarSlet
  4. Ørkens sønner har en meget god og sjov vinkel til julen... Jeg husker også deres første julesang der hed "Frem med (jule)kuglerne"! ;-)
    >>> http://www.youtube.com/watch?v=rK9IC9fBGUE

    Men ellers hører jeg ikke julemusik og har faktisk ingen jule-cd'er overhovedet! Cd'en der spiller på anlægget lige nu, er sommermusik! Min sidste jul havde jeg tilbage i 2008 og siden har jeg været hjemme juleaften, helt for mig selv. Nyder det sammen med god mad og drikke, samt en god DVD. Derefter tidligt i seng. Familien ser jeg resten af året, men desværre har de meget svært ved at beslutte sig til hvor og hvornår julen skal afholdes, så derfor gav jeg op i 2008.

    Glædeligt vintersolhverv!
    Mvh. Brian, Løgstør.

    SvarSlet
  5. Hej Brian.

    Ja - jul helt alene kan være sjovt eller rart og alligevel stemningsfyldt.

    Jeg har også prøvet at holde jule-aften helt alene. Min Mor døde i 1973 og min bror boede på daværende tidspunkt i Oksbøl (soldat). Den smule familie jeg havde på det tidspunkt inviterede mig selvfølgelig til Jule-aften, men jeg fortalte alle at jeg havde "aftale til anden side".....helt ærligt, - jeg gad sgu' ikke rigtig det år, så der sad jeg Juleaften som 18-årig og spiste dåse-hakkebøf med et glas kartofler til mutters alene. Omkring en 19-20 tiden gik jeg så en tur (boede i lejlighed i almennyttigt boligbyggeri) i bebyggelsen og kiggede på vinduer, indsnusede dufte fra de forskellige opgange og lyttede til folk der sang/dansede om jule-træ..ret sjovt egentligt, for stort set alle foretog sig det samme (spiste og juletræsdansen) på næsten samme tid - ret interessant...og også duftene; nogen steder flæskestegs duft og andre steder And-/Gåse duft.

    Så gik jeg hjem og så et-eller-andet i TV (der var jo kun 1 dansk og 2 svenske kanaler dengang og det meste i sort/hvid og videoen var jo ikke opfundet endnu).

    Det var ikke en dårlig oplevelse, dengang.

    SvarSlet