onsdag den 30. september 2009

Så er den små-travle periode begyndt.

Idag var jeg og Lillemor til bryllup. Jeg fik bortgiftet min bror. Hans datter tillod sig at melde afbud til sin Fars bryllup - hun lå nemlig på fødselsgangen igang med at føde hans barnebarn nr. 2 - en OK begrundelse synes vi.

Og imorgen Torsdag d. 1.Oktober får vi nøglerne til vores ny hus og så går det ellers igang med at flytte alt tingel-tangelet. Vi skal selv være ude af vores hus d. 31.Oktober, så vi har heldigvis ikke noget større pres med det.

Det bliver helt rart at flytte ind i noget splinternyt. Ikke noget med at male eller reparere noget. Bare smække indboet ind, sådan. D.v.s. at vi dog har sorteret og "smidt" en hel del ud inden flytningen. Og Lillemor har i bedste Egon Olsen stil lagt planer for det hele, så det skal nok gå....tror jeg nok :-D

4 kommentarer:

 1. hej Jan !

  rigtig god flytning og held og lykke med det nye...ja det er skønt med nyt...det holder også godt og det er altid nemmere at gøre rent i nyt....

  SvarSlet
 2. Rigtig god arbejdslyst med flytningen. Skønt at flytte i nyt og meget nemmere, særlig med en hel måned til det. Det er det rigtige arbejdstempo for mænd i deres bedste alder ;-)

  SvarSlet
 3. Egentlig burde man nok flytte noget tiere - man får ryddet så dejligt ud i tingeltanglet. Til lykke og god arbejdslyst!

  SvarSlet
 4. Jeg ønsker dig en rigtig god flytning. Og jeg er en lille smule misundelig at I flytter ind i noget helt nyt. Jeg og min familie er også lige flyttet. Vi går og venter på at penge fra vores tidligere og kommunen giver os lov til at lave et ekstra rum.

  SvarSlet