mandag den 22. oktober 2012

Effektivt og hurtigt bog-køb

I Tirsdags - altså for næsten en uge siden - købte jeg på Amazon.co.uk 2 bøger indenfor kategorien Den amerikanske borgerkrig, nemlig


som er en biografi om nordstatsgeneralen Henry J. Hunt som under den amerikanske borgerkrig blev øverste artilleri general for Army of the Potomac


og

som er en roman, altså fiktion, om et slag i 1862 ved Shiloh i det sydvestlige Tennessee og som Nordstaterne vandt. Sjovt nok er det den første skønlitterære bog jeg har købt i mange, mange år.

Men altså - i Tirsdag købte jeg de 2 bøger og et par minutter efter får man en mail på hver bog om at Amazon har modtaget min bestilling.

Om Torsdagen fik jeg igen 2 mails fra Amazon om at nu var bøgerne afsendt og at jeg kunne forvente dem om et par dage.

Fredag får jeg en SMS fra PostDanmark, at der er en bogpakke undervejs til mig, som jeg vil modtage Mandag, idag d. 22. oktober.

Mandag modtager jeg så SMS fra PostDanmark om at jeg ikke har været hjemme, da de har forsøgt at aflevere en pakke til mig og at jeg senere vil få besked fra dem om hvornår jeg kan afhente pakken på Posthuset.

Stort set samtidigt får jeg 2 mails fra Amazon om at bøgerne nu er klar til mig via Post Danmark.

Og lidt senere idag Mandag får jeg så yderligere en SMS fra PostDanmark om at pakken ligger klar til afhentning på Posthuset.......og den henter jeg så efter arbejdstid.

Man kan sige meget om bureaukrati, men det er sandeligt oplysende og effektivt at handle hos Amazon og få leveret gennem PostDanmark; 6 mails og 3 SMS'er blev det til ved dette bogkøb.

2 kommentarer:

  1. Imponerende. Jeg handler jævnligt hos amazon, og det kommer der kun en enkelt mail ud af - eller to, hvis det går højt. Det er lige før, jeg føler mig snydt!

    SvarSlet
  2. Hmmmm - ja, enten bliver du snydt - også af PostDanmark - eller anser de mig for en tåbe, siden der kommer så mange mail og SMS'er.

    SvarSlet