mandag den 11. september 2017

Guddommeligt røvhul.......sådan da ;-)

Der har lige være indsættelse af ny Biskop for Lolland-Falster Stift i Domkirken i Maribo. Hele arrangementet blev sendt direkte på DR K. Herrens Åsyn virkede nok ikke til denne tv-transmission....idet mindste var der lidt knas med tekstningen......

Klik på billedet for at se det i større størrelse.


Der skulle jo nok stå Agnus Dei (Guds lam) i stedet for Anus Dei (frit oversat til Guddommeligt røvhul) .

Sådan er der så meget......

2 kommentarer:

 1. Morsomt.
  Anus Dei giver i øvrigt 700.000 hits på Google. Se billeder ...
  Bortset fra det hørte jeg faktisk den nye biskop tale. Hvilken herlig stemmeføring. TV-værter af alle slags burde tvangshøre hende, så de kunne lære udtalemæssig ordentlighed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Præster - i det mindste nok de fleste - kan det der med at (holde) tale....og det manglede da også bare, når det nu er det de er ansat til.

   Jeg tror vi alle har prøvet lidt af hvert, hvad angår præsters evner til at tale og prædike og hvor man virkelig har følt "tiden lang", men så også nogle, der faktisk har været værd at høre på.

   TV-folk....suk....og så ved vi jo, at de gennemgår særlige skærmtræningkurser for tale til kamera og optræde på en skærm. Nogen gange, så fatter man ikke at en person virkelig er sluppet igennem nåle-øjet som f.eks. nu på programmet Deadline på DR 2. Der er jo desværre fratrådt Martin Krasnink, Adam Holm og Nynne Bjerre-Christensen og en ny trio er kommet til. Den seneste er en kvindelig journalist Lotte Folke Kaarsholm. Jeg er ikke et sekund i tvivl om hendes journalistiske dygtighed men hendes stemme......den er som en skærebrænder og ligger alt for skingert højt. Desværre lader jeg mig irritere hver gang hun har vagten, for det er ellers et kanonprogram.

   Slet