søndag den 12. marts 2017

Lørdagstur med frokost i Dragør og is i Skodsborg

I går Lørdag havde min bror og svigerinde, Lillemor og jeg besluttet at tage en tur til Dragør og se på det gamle Dragør Fort og så også få lidt frokost derude i sejlklubben.

Det var jo rigtig flot vejr med skarp sol og blå himmel, men desværre alligevel ikke helt lunt...jo, - hvis man fandt en krog i læ og med sol, så ville det være helt perfekt.

Herunder et par fotos startende mod Sydvestpynten med Dragør Sø-bad liggende der på sine pæle.
Herunder et zoom mod Sydvestpynten, som består af en masse eng-arealer og som er et fantastisk godt fugle-sted om foråret og om sommeren.
Herunder et vue indover Dragør med Kastrup Lufthavn i baggrunden.
....og her kigges der mod Øresundsbroen....
Modlysbillede mod Dragør Strandhotel. På trods af at der var skygge på meget af havnepladsen, sad der pænt mange på udendørsserverinegn
...og her mod Lodsstationen og Lodstårnet.....
Vi havde bestilt bord hos Dragør Sejlklub og fik deres frokostplatte til kr. 229 og som bestod af sild, rødspættefilet, hønse-salat, en rigtig bøf og så endelig et stykke rødkit-ost. Ingen af os kom gennem bøffen, da den var fyldt med sener og fedtkant, som var svær at skære af. Øllene var Erdinger, India Pale og Nordic. Platten altså ikke noget at råbe hurra af....bortset fra at brødet - både rugbrødet og franskbrødet var rigtig godt og sprødt.
Herunder et mindesmærke for en af de mange Kanonbådsbataljer i 1808. Et anker - ikke fra kanonbådene - og en kanon, som dog var fra en af kanonbådene.
Vi kørte så derfra og gennem Københavnstrup mod og op ad Strandvejen til Lise Nørgaard's hjem - hun bor i højhuset man kan se midt i med flot udsigt over Øresund - og fik is ved Kiosken der. Det var sgu' lidt køligt...både isen og vejret nu.
Til gengæld havde svenskerne flot sol endnu hinsidan som det ses herunder og hvor det også ses, at der faneme var nogen der gik i vandet fra badebroen midt i billedet. GYS.


..og så var det eller hjemad efter en hyggelig dag med Lillemor, brorskab og svigerinde :-)

1 kommentar:

  1. Det lyder som en god tur, men underligt at Sejlklubben ikke lægger vægt på at servere ordentlige bøffer, idet man vel må antage at især medlemmer er gæster. Gider de finde sig i det?

    SvarSlet