onsdag den 30. december 2015

Posten......og godt nytår til alle

Jeg har fået brev. Et lukket et. Ikke en rude-kuvert. Men et "rigtigt" brev og det oven i købet fra Postvæsenet.

Det var et "Service-brev" om manglende Porto !!!

Det undrede mig, for jeg kunne ikke lige mindes at have sendt brev til nogen. "Alt" foregår jo i dag pr. mail eller via formularer af en slags på Internettet på diverse hjemmesider.

(husk at man kan klikke på billederne for at se dem i større størrelse)


Der stod, at jeg havde sendt et underfrankeret brev; de - Post'en - havde ovenikøbet målt det på alle leder og kanter og også vejet det. Og normalt ville jeg blive opkrævet den manglende porto samt et opkrævningsgebyr men at de i dette tilfælde "ville lade nåde gå for ret" og intet foretage sig. Jeg skulle dog vide, at jeg nu var kommet i den sorte bog, og at de fremover ville holde med mig....at jeg fremover anvendte korrekt porto.

Og så stod der, at de - Post'en - på bagsiden af brevet her, viste en kopi af omhandlede, underfrankerede brev. Vendte brevet om og konstaterede, at det var et jule-kort som Lillemor havde sendt til hendes Onkel og "tante" i Sverige :-)

Lillemor havde som afsender sat mit navn først (vi har været gift siden 1978 men altid haft hver sit efternavn = fødenavne), hvorfor Post'en åbenbart mente at jeg var gerningsmanden, siden det var sendt til mig og ikke Lillemor. Gad vide om det er Post'ens julehumør, der fritager mig for betalingen. Immervæk har det jo kostet dem noget at sende det til mig.

Og nu er jeg altså blevet registreret i Post'ens sorte bog, så I bare ved det og så kan træffe jeres forholdsregler. Jeg synes bare I skulle vide det :-D :-D

Og så er der bare at ønske alle et rigtig godt, helse- og lykkebringende nytår 2016:

4 kommentarer:

 1. Posten burde sætte porten ned til 5 kr. Det ville måske få gang i brevskriveriet igen. Hvor er det venligt at væsenet lader nåde gå for ret.
  Du - og fruen - ønskes et godt og besindigt 2016.

  SvarSlet
 2. hej Jan..osse et rigtigt godt nytår til dig....har faktisk engang for mange år siden osse fået et brev fra postvæsenet om et brev jeg havde sendt med forkert porto og at de ville gøre mig opmærksom på det men ikke opkræve noget...sjovt nok.....dog ikke noget om at komme i "sort bog".....men med de priser for det nye år så bliver det nok ret få breve jeg får sendt....sendte et brev til England før jul og tænkte i den forbindelse på hvad det mon ville koste i 2016....

  fint billede af dig i øvrigt.....og mange gode ønsker for dit frie liv....

  venlige tanker fra Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Anita.

   Og rigtig godt nytår til dig og Orla også.

   Slet