fredag den 18. december 2015

From Russia with love ??? Big Brother is watching me.....

Ude og nederst til højre har jeg en en App liggende, der hedder "Live Traffic Feed" . Det er en "dims" som registrerer hvilke 10 indlæg, der er de seneste der har været læsere til. Den er såmænd meget sjov at skele til en gang i mellem. Jeg har den bare liggende for sjov og kan se, at når jeg har skrevet et nyt indlæg så stiger besøgsantallet en del kortvarigt et par dage og falder så igen til almindelig niveau - det kan man bl.a. se inde på bloggens statistik-side. Der er jævnligt besøg fra udlandet fra forskellige lande og det har jeg nogen gange undret mig over. For nogen år siden, fik jeg at vide, at besøgende fra "Mountain Wiev, California" simpelthen er selve firmaet Google's søgemaskine der lige checker op. Der er også jævnligt besøg fra "Redmond, Washington". Om det også er en amerikansk søge-maskine, der ligger bagved den, ved jeg ikke. Der har jo været så meget med "Big Brother is watching you" og at det amerikanske NSA overvågede internet-traffiken af sikkerhedsmæssige årsager o.s.v. Hvad ved jeg ?

Nu er det så sådan, at jeg den seneste tid har bemærket, at der har været "besøg" på min blog fra Rusland af. Her til morgen skulle jeg lige checke aftenens ishockey-kampprogram. Jeg har en masse ikoner liggende for alle de ting jeg ofte bruger, men kom åbenbart til at klikke på ikonet for min blog som åbnede op og så benyttede jeg lige lejligheden til lige at se om der - på min blogliste - var kommet nye indlæg, men fik scrollet for langt ned, så den omtalte "Live Traffic Feed" kom til syne og den viste så dette:

Sørme.....der stod det jo....besøg fra Rusland af.....og det med en times fast interval !!!!

Gad vide, hvad jeg på et tidspunkt har skrevet, siden jeg - min blog - bliver "beæret" med en døgnovervågning pr. time ?? Er det mon "Onkel Putin's" drenge (KGB) der kigger med ? Eller hvad mon det kan være ? Sjovt og spændende, synes jeg....og lidt til grin.

Har I et bud ?

3 kommentarer:

 1. Jeg har ingen ide om hvad det skal gøre godt for. Det virker lettere overdrevet at så mange russere på samme tid interesserer sig for bloggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Frankie...

   Ja - det er et godt spørgsmål :-D

   Sjovt nok har der ikke været nogen fra der-ovre-fra og kigge siden jeg lavede dette indlæg. Mystiskt, ikke ? :-)

   Slet