fredag den 23. oktober 2015

Prins Henrik.....

Jeg er på Facebook. På dette medie dukker der ind imellem en masse spas op. Forleden dag, da HKH Prins Henrik var på forsiderne af diverse aviser og blade, fordi han - igen-igen - havde udytret sin utilfredshed med ikke at kunne kalde sig Konge, når nu han var gift med en Dronning, så dukkede dette foto op af "vores allesammens folkelige PrinsGemal :-)

Jeg må ærlig tilstå, at jeg grinede højt og længe da jeg så det:...sikke en holdning og sikke en udklædning; en mand af folket om jeg så må sige, med klaphat og en six-pack bajere og slet ikke snobbet eller noget. Husk at klikke på det for at nyde det i større størrelse.

Photoshop er en herlig ting :-)

....men tænk hvis nu det havde været rigtigt :-)

4 kommentarer:

 1. Manden er jo også latterlig i virkeligheden - men det var måske også det, der var pointen. Gad vide, hvad Margrethe har set i ham. Nu må hun da efterhånden være grundigt træt af ham - ligesom resten af befolkningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rasmine..

   Jeg har et meget ambivalent forhold til ham (og til institutionen Kongehuset).

   På den ene side kan jeg godt lide meget af hans billedhuggerkunst; nogle ag hans figurer/statuer er ganske gode synes jeg. Jeg kan også godt lide, at han "er sig selv" for så vidt angår hans påklædning som nogen gange dog er noget vel farvestrålende.

   På den anden side er han enormt snobbet og selv-/ego centreret og den side af mennesker kan jeg absolut ikke lide.

   Jeg har aldrig kunne greje ham om han er bøsse eller ej.....og det er i bund og grund også ligemeget, for det er hans privatsag.....men der skinner altså et-eller-andet i den retning igennem, som måske giver sig udslag i den her spraglede beklædning han ofte har på. Nok om det.

   Jeg synes oftest han er noget træls at høre på. Og jeg tror han er en belastning for Dronningen; det har skinnet igennem en gang imellem her på det sidste, når man har set dem begge blive interviewet. Dronningen virker pinligt berørt.

   Utroligt at han ikke kan finde sig til rette og bliver ved at trampe rundt i det.

   Slet
 2. Jeg ved så godt som ingenting om ham, simpelthen fordi han virker frastødende på mig, men hver gang han blamerer sig med sit titelvrøvl, når det alligevel igennem til mig, fordi det kommer på forsiderne. Jeg vidste ikke. at han også gerne vil være billedhugger, eller for den sags skyld, at hans påklædning er farvestrålende, men det sidste kunne måske også hænge sammen med hans storhedsvanvid - når han ikke kan blive konge (manden må jo være gal!), kan han i det mindste sørge for, at han ikke bliver overset . . .

  SvarSlet