lørdag den 1. august 2015

Så er den Ged barberet.....jeg stopper....

Den sidste 1½ måneds tid har været drøj at komme igennem. Min sidste operation sidste Tirsdag d. 21. Juli gik OK og også med at få fjernet katederet - som jeg havde haft i ca. 25 dage - Torsdag d. 23. Juli. Rart at kunne tisse normalt og uden blod i urinen - det havde jeg jo haft i ca. en måned. Nu mangler jeg bare et par kontrol-scanninger (CT og Renografi) her d. 19. august og så en lægesamtale d. 24. august. Så er det bare at håbe det bedste. Selv føler jeg det går OK og jeg er stadig ved at hente al den søvn jeg ikke har fået. Tænk jer, at skulle tisse for hver 1 time og et kvarter døgnet rundt i en måneds tid. Ens nattesøvn bliver brudt hele tiden, for man SKAL tisse, så jeg har virkelig hængt med klarinetten i den måneds tid og været fysisk - og psykisk - nede, men nu er der lys for enden af tunnelen.

Det er der også med mit professionelle arbejdsliv.

Jeg stopper. Jeg bliver pensioneret. Efter 43 år og 3 måneders ansættelse. Og det d. 1. November 2015. Dagen efter jeg er fyldt 60 år d. 31. Oktober. En ny livs-epoke venter forude og jeg glæder mig.

Der er ikke kun en grund til at jeg vælger at tage dette skridt, det er summen af en del ting på mit arbejde som igennem det seneste 1½ år har frustreret mig meget, og som jeg ikke kan se skulle ændre sig til det bedre inden jeg ellers havde planlagt at gå på efterløn (og pension) som 62 årig i 2017. Da jeg således ikke vil gå og være frustreret og stresset m.m. i de næste 2 år, så har jeg taget dette skridt og fået mig en udmærket fratrædelsesordning i stand.

Og da jeg - efter noget overvejelse og snak med Lillemor (som havde presset på for at få mig til at tage beslutningen) - så afleverede jeg i Onsdags min underskrift på aftalen. Og hold da kæft, hvor der forsvandt en stor sten/byrde fra mit bryst.

Men hold kæft hvor jeg glæder mig. Mange interesser kan dyrkes flittigere, jeg kan gå til mange foredrag o.s.v. som jeg ellers ikke ville kunne gøre p.g.a. arbejdet. Det bliver fint. Men først 3 ugers sommerferie - jeg håber vejret bliver noget bedre end det hidtil har været - så jeg har mindre end 3 måneders arbejdsliv tilbage.

10 kommentarer:

 1. Det lyder godt, Jan - så får du rigtig tid til alle dine interesser! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep - der bliver nok nogen daglige ture i moserne :-)

   Slet
 2. Det er rart at høre, at du nu er helt rask. Til lykke med det og med den store beslutning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker - det kan jo være vi render ind i hinanden til et-eller-andet dag-arrangement et sted :-)

   Slet
  2. Jeg har tænkt det samme :-)

   Slet
  3. Det er jo bare at kigge efter en "Kryk-husar" :-)

   Slet
  4. Hvem ved - måske kan jeg smide krykkerne efter mit kurophold.Og dog; måske ikke lige med det samme, men man har vel lov at være optimist. Så har man da i det mindste forventningens glæde, som jo siges at være den største ;-)

   Slet
 3. hej Jan.....øv nu smuttede min lange kommentar til dig fordi jeg ikke var logget ind....nå pyt....stort tillykke med din beslutning...jeg jubler med dig....og glæder mig over at du er ved at se en ende på alle de sygdomsrelaterede problemer...
  jeg synes din fremtid lyder lys, glad og oplivende....smil..:O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita.

   Æv - det var ærgerligt med din lange kommentar, der blev væk; den gad jeg godt have læst :-)

   Ja, - jeg glæder mig, selvom det også er lidt mærkeligt, at stoppe "i så ung en alder". Sjovt nok har jeg fået de fleste kommentarer fra mine jævnaldrende kolleger og skolekammerater fra de unge dage og de fleste synes det er mærkeligt - forstået på den gode måde - at jeg stopper allerede nu :-) ....vi er jo ikke gamle synes de :-)

   Slet
 4. Dejlig at helbredet er ordnet - og at arbejdslivet slutter.

  SvarSlet