lørdag den 23. august 2014

Lidt lørdags-sysler.....

Lillemor skulle på vandre-tur i dag med Vandre-lauget. Jeg afleverede hende kl. 08,50 i Helsingør ved stationen. De skulle med lokalbanen et par stop og så ellers vandre via "Rusland" og Tegners museum til Græsted Station Syd, hvor jeg skulle samle hende op kl. ca. 15,50. En lille vandre-tur på ca. 20+ km. Tilbage i hytten gjorde jeg denne rent - det er min tjans herhjemme. Så afsted ind til København, nærmere bestemt til "Forum Antikvariat" på H.C.Ørstedsvej, hvor jeg på antikvariat.net havde fundet en længe ønsket bog, nemlig denne:


"Sølle" 644 sider (til kr. 400) om dengang da danske møbler blev moderne. En nærmere beskrivelse af bogen kan læses ved at trykke her. Den har været udsolgt fra forlaget og jeg har ikke kunne finde den i nogen boghandler, så det var lidt heldigt at jeg fandt det eneste eksemplar på antikvariat.net og så ovenikøbet på Frederiksberg/H.C.Ørstedvej. Den glæder jeg mig til at læse.

Hjemme lidt frokost, læse en smule og så se Formel 1 kvalifikation fra Belgien.

Afsted ved 15-tiden til Græsted Station Syd og samle Lillemor op. Hun var godt nok lidt mørbanket efter den lille "spadserer-tur" på 20+ km; hun har været syg Søndag - Onsdag i ugen, så formen er ikke i top, men sej er hun sgu'.

Hjemme igen lidt kaffe og læse lidt og så se Champions League Ishockey på svensk TV2 fra....Vojens af, for at det ikke skulle være løgn. De danske mestre mod de svenske mestre.

Så afhentning af Junior og svigerdatter og afsted til Herlev Skøjtehal for at årets første træningskamp mellem Herlev Eagles og Rødovre Mighty Bulls. Herlev vandt 3-2. Helt rart at se en ishockeykamp sammen med knægten....man har jo ellers set ham spille.

Det var min lørdag.....dejlig og med godt udbytte på alle måder.


2 kommentarer:

  1. Lyder som en rigtig præmielørdag :-)

    SvarSlet
  2. Ikke dårligt, ikke dårligt. Fruen ville sikkert sætte pris på fodture i Østrig! Skal nok skrive mere.

    SvarSlet