fredag den 1. august 2014

Der er så meget kvinder ikke forstår......gnæk-gnæk-gnæk......

Kender I den der reklame-serie fra Danske Spil/0ddset, hvor der sker eller man hører et eller andet sportsligt og man ser en kvinde der ikke fatter en bjælde af den der sports-term ? Bl.a. kan jeg huske den der, hvor man ser en ung kvinde fare ud og åbne døren, fordi hun hører et "Donggggg" og tror det er dørklokken, men hvor det bare er signalet for en scoring i en tv-kamp. Hun farer ud et par gange og åbner til den tomme trappe-opgang. Lidt morsomt...endda lidt meget morsomt, synes jeg.

Nuvel - jeg har lige fået en ny mobil-telefon, en:

og den dag - her for et par dage siden - sad jeg om tidligt på aftenen og rodede med den for at lære den at kende. Blandt andet indstillede jeg ringetone, besked-lyde for SMS, mail o.s.v. En af besked-lydene jeg fik sat op, var den for modtagne mails. Det var simpelthen lyden "knock-knock-knock", altså lyden af en der banker på døren 3 gange. Ikke særligt højt men pænt hørbart.

Jeg sidder kort efter på terrassen og ryger en smøg. Telefonen ligger på spisebordet inde i stuen. Lillemor pusler rundt i køkkenet. Kort efter registrere jeg den der "knock-kncok-knock" lyd, - OK, en mail er modtaget. Jeg registrerer også, at Lillemor åbner hoveddøren ud til vejen og tror hun går ud med affaldsposen...og tænker ikke mere over det, da jeg jo sidder nærmest i mine egne tanker ude på terrassen og ryger.

Senere på aftenen modtages en ny mail...."knock-knock-knock".........og så siger Lillemor:" Nu igen - gider du åbne dennegang.........." Jeg gloede åndsvagt/forundret på hende....så gik pråsen op for mig.....og gæt hvem der fik et hysterisk latteranfald :-D

3 kommentarer:

  1. Jeg håber da, at latteranfaldet smittede - det er så sundt at grine igennem :-)

    SvarSlet
  2. Det gjorde det,,,først sådan lidt anstrengt, men da det gik op for Lillemor hvad der var sket, så faldt latteren som perler på en snor. Det er sundt at grine igennem især sammen :-D

    SvarSlet
  3. Det er godt at grine - og dette er et morsomt eksempel på, hvad der kan ske når man ikke i tide orienterer hinanden om ringelyde!

    SvarSlet