mandag den 3. februar 2014

Philip Seymour Hoffman død......suk

I går kom meddelelse om at skuespilleren Philip Seymour Hoffman var fundet død i sit hjem/lejlighed på Manhattan i New York. Suk.


Han er formentlig død af en overdosis heroin. Han havde i mange år kæmpet med misbrug og i længere perioder været stoffri.

Lørdag d. 4. Januar 2014 var jeg i Grand og se filmen "A late Quartet" som jeg skrev et blogindlæg om og som kan læses her.

Philip Seymour Hoffman ses på ovenstående plakat som nr. 2 fra venstre. Han lavede en kanonpræstation i den film, som formentlig blev hans sidste.

ØV - ganske enkelt.

3 kommentarer:

 1. Ja, det er selvfølgelig sørgeligt, men jeg kan alligevel ikke lade være med at føle mig frastødt af det der "kunstneriske" misbrug. Det må for Søren da være muligt at være kunstner uden at være misbruger af en eller anden slags rusmiddel. Jeg mister som regel lysten til at beskæftige mig med vedkommende, når jeg hører om det, ganske uanset "produktets" kvalitet.

  SvarSlet
 2. Det kan du have aldeles ret i. Der er formentligt et større misbrug af en slags indenfor den "kunstneriske verden" end i den almindelige. Der er selvfølgelig også flere "krukker" der - store ego'er der skal plejes og "nurses" og ae's og stryges med hårene o.s.v. hvilket vel kan medføre misbrug af en slags hvis modgang af den ene eller den anden slags opstår.

  Og jeg har IKKE ondt af dem der vælger at slutte livet for egen hånd...bevidst eller ubevidst (OD)....de har haft et valg og formentlig op til flere tilbud om behandling. Medfølelsen gå mest til børnene der må leve med "Pressens" skriverier de næst mange år.

  SvarSlet
 3. Jeg har egentlig ikke taget stilling til, om jeg synes, man skal have ondt af dem, men sørgeligt er det. Det er vi sikkert heller ikke uenige om.

  Når du har samme indstilling som jeg, forstår jeg dit SUK lidt bedre. Jeg stemmer i!

  SvarSlet