lørdag den 12. oktober 2013

Junior's "officielle afsked" med ishockey'en i Herlev Eagles.

I går Fredag d. 11. Oktober 2013 var min knægt "inviteret" til afsked med sin gamle klub, Herlev Eagles, efter at han tidligere havde besluttet at stoppe ishockeykarrieren.

Det foregik på isen foran publikum og mellem de 2 hold før dagens kamp mod Esbjerg, som Herlev Eagles i øvrigt vandt med 2-0.

Her lidt billeder fra den oplevelse:

Her ses Junior på vej ud til hyldest-/afskedstale. Der er glat når man kun har læder-sko på :-) . Herlev Skøjtehal er i øvrigt lidt spøjs, i det der kun er tilskuerpladser/tribune på den ene side (her hvor der er fotograferet fra). På den anden side er spillerboksene og ovenover dem går der en hængebro/hænge-galleri som man også kan stå på; derfor det lidt "bare/nøgne" udseende på den modsatte side.

Herunder er Nicolai Flindt fra klubben i gang med at holde tale, som indholdt opridsning af hans lange karriere (han er jo 34 år og har spillet ishockey i hele 29 år, han startede på klubbens førstehold som 16-årig, han har spillet Top-ishockey i 16 år som også indeholder 186 Landskampe, og hvor hans allersidste ishockeykamp, hans "afskedskamp" som han kalder det uden dengang at vide, at det var hans sidste kamp overhovedet, var til VM i 2013 i Stockholm mod Sverige for en fuldsat Globen Arena med 16.000 tilskuere og vist direkte i TV Worldwide.

Og herunder ses Junior holde takke- og afskedstale. Han takkede alle de spillere, med- som modspillere, som han havde spillet med og mod gennem tiden, alle hans trænere og holdledere, materialefolk, Landsholdet, alle fans overalt og klubfrivillige i det ganske danske land, der fik sporten til at køre. Og han takkede også sin samlever Rie samt sandelig også sin Mor og Far :-)


Så blev han præsenteret for sin "sidste" trøje i glas og ramme; den kommer op at hænge i klub-rummet.

...og sluttelig fik han blomster og gaver, her af sin gamle holdkammerat Filip Faurholm, som han spillede sammen med fra 6-års alderen (Filip startede året efter Thor).

Og bagefter gjaldede hallen med kampråb for ham fra publikums side mens de 2 holds spillere klappede i isen med deres stave. Så nu er det slut med det, som ses nedenfor. Et billede fra hans sidste klubkamp. Bemærk C'et på hans bryst. Det står for "Captain" = holdkaptajn/anfører. Han var "selvfølgelig" anfører for Herlev Eagles, ligesom han også har været anfører for Herning Bluefox og Copenhagen Hockey (Hvidovre) og endda også for Landsholdet i en enkelt kamp. Han er den eneste spiller i Danmark, der har været holdkaptajn/Anfører for 3 forskellige Elite-klubber

Og herunder, med # 21 i rødt i aktion for landsholdet....også slut med det. Hele 186 landskampe blev det til og det bringer ham p.t. op på 8.pladsen over spillere med flest spillede landskampe.


Og så er det dommergerningen han nu er blevet "Shanghai'et" til af Unionen. Herunder fra hans allerførste kamp for en måned siden.


Efter kampen blev Junior også interviewet til klubbens interne TV, Eagles TV, på klubben hjemmeside. Det kan ses nederst ved at trykke på linien her.


Og sørme, det er helt tilfælde, så udkom der samme dag, altså i går Fredag d. 11.10.2013, et Magasin i A3 format på glitret tykt papir i farver, ISHOCKEYMAGASINET, udgivet i samarbejde mellem Ekstra Bladet og Tips-bladet. Heri er der en dobbeltsidet artikel om Junior og hans overgang fra Elitespiller til Dommer i bedste række. Ret sjovt, synes jeg.Jeg synes, at det var et flot arrangement klubben havde stablet på benene og herligt med den artikel samme dag.

2 kommentarer:

  1. Han er altså en rigtig flot, ung mand og jeg kan godt forstå, at I er stolte af ham. Sikken en karriere. Og den er åbenbart ikke slut. Det virker jo som om, at han bare har skiftet spor ..... :)

    SvarSlet
  2. Hvad skal man sige til det? Det er svært at finde på andet end "fantastisk!".

    SvarSlet