lørdag den 17. august 2013

....og nu som Hoveddommer ...(?)...

Han har dårligt nok sat skøjterne på hylden, knægten min, før end han finder på at prøve sig af som Hoveddommer i Ishockey-ligaen....

Han fik en forespørgsel fra Unionens side og syntes da at det kunne være meget sjovt at prøve. Normalt arbejder man sig op gennem rækkerne før end man når bedste række, men de - Unionen - prøver ham af fra start i bedste række, da han jo "kender reglerne" og spillet og de - Unionen - iøvrigt synes, at der mangler fhv. top-spillere som dommere. Han er hoppet ud i det med begge ben og nu må se om "isen kan bære". Fordi man har været en god (ishockey-) spiller, er det jo ikke ens betydende med at man også bliver en god dommer....eller træner for den sags skyld. Men nu prøver han det.

I dag havde han så sin debut i en træningskamp mellem Rungsted og Rødovre. Jeg vil tro, at han har syntes det var både underligt og sjovt, da han jo bare for få måneder siden var holdkammerat eller modstander til dem han dømte idag.

Her er hvad B.T.skriver om den sag.1 kommentar:

  1. Jeg kan godt forstå, at du er stolt af "knægten". Det er da herligt, at han allerede har et job igen - eller er det ikke sådan, det skal forstås?

    SvarSlet