mandag den 12. august 2013

I dag, for 35 år siden.......


.....blev Lillemor og jeg gift på Herlev Rådhus. Først og fremmest vil jeg sige tillykke til mig; hold da kæft, at hun har "kunne udholde" mig i 35 år (+ de knap 6 foregående år). Hun er en sej og dejlig pige, hende Lillemor.
Og det var hende der friede :-) . Vi startede med at komme sammen, som det hed dengang, d. 16. December 1972. Hun var 16 år og jeg 17 år. Vi flyttede sammen ved nytår 1974/75 i en lille 2 værelses forretningslejlighed i Islev. Lejligheden lå på 1. sal og forretningen, som lejligheden tilhørte men som vi lejede, i stue-etagen var en vel-assorteret Slik-butik :-) .
Knap 10 måneder efter flyttede vi til en splinterny 3-værelses lejlighed her i Herlev. Hun var nu, efter at have taget en matematisk-kemisk studenter-eksammen,  igang med en uddannelse som Hospitals-laborant (hun læste senere videre på Universitetet og blev cand.scient. i Kemi) og spurgte om vi ikke skulle gifte os. Nope, sagde jeg. Først færdig med uddannelsen (jeg var færdig med min kommunale kontoruddannelse). Og sådan blev det. Jeg sad hjemme i en lænestol og læste avisen - Politiken som jo fylder lidt - da hun kom hjem efter at have været til sidste eksamen. Vi sagde hej o.s.v. og jeg sad stadig og læste og regnede med at hum kom ind og fortalte nærmere hvordan det var gået - hun havde ringet til mig på arbejdet og fortalt karakteren - og sådan. Så hørte jeg en rømmen og sænkede avisen.......og der sad hun så på knæ med en stor buket og friede til mig :-D . Og så knap 4 måneder efter blev vi så gift. Man kan ikke se på billedet, at hun er 2 måneder henne i graviditeten, vel ?


Ovenstående billede er fra sommeren lige før vi blev gift. Dejlig pige, ik' ? Og det er hun stadig.

Der er sket noget med håret siden.... og det gælder vel også for mig, som det fremgår af mit profil-billede her på bloggen i forhold til det billede herunder fra 1973 :-)

Utroligt som pibe-røgen bølger på det billede.....men det gjorde det ret meget dengang ;-)

3 kommentarer:

 1. Et STORT tilllykke til jer begge :-) Godt gået!!

  SvarSlet
 2. tillykke med alle de år....synes osse det er godt gået....men hvor kærligheden er ...er der godt at være....og hvor ser I unge og søde ud på bryllupsbilledet..sjovt at se billede af dig som ung...og ja...man husker jo selv tilbage da tøjet så sådan ud...cirka...for jeg er nok lige det yngre....da jeg er født først i 1962 og derfor kun 10 år gammel, da I begyndte at komme sammen....ja der var vist ikke noget der hed "at date" dengang.....men at komme sammen....
  Håber I må få rigtig mange gode og dejlige år sammen i fremtiden....

  mange gode lykønskninger fra

  Anita

  SvarSlet