onsdag den 1. maj 2013

Så er truppen til Ishockey VM 2013 udtaget.....


....og som det ses ovenfor, er Ishockey VM delt i 2 puljer af økonomiske og organisatoriske årsager.

Den ene pulje spilles i Helsinki i Finland og den anden pulje, Danmarks pulje, spilles i Stockholm. I Danmarks pulje er Canada, Sverige, Tjekkiet, Schweiz, Norge, HvideRusland, Slovenien og selvfølgelig Danmark, ialt 8 hold....ligesom der er 8 hold i Helsinki. Grundspil og kvartfinaler i de 2 byer, mens semifinaler samt Bronce og selve VM-finalen spilles i Stockholm.

Men altså, - landsholdet er udtaget - det ses ved at trykke her på denne link - og igen er min knægt med; det er hans 10. VM-turnering og til dato har han spillet 181 Landskampe.

Hvis man ser på listen, så er der 2 fra Herlev Eagles med på landsholdet; knægten min (trøjenr. 21) og hans kammerat Kim Staal (trøjenr. 19). Bemærk, at de har fødselsdag samme dag; de er de 2 ældste på Landsholdet, de deler værelse sammen (har gjort det under 4 ugers træningslejr og skal nu også gøre det i Sverige. De startede samtidigt med at spille ishockey i Herlev dengang for mange år siden; knægten min som 5-årig og Kim som 6-årig. De har begge spillet 181 Landskampe hver. De har hængt sammen i mange år nu.

...og sådan ser han så ud....sådan ca. .....34 år gammel, 188 cm høj og med en kampvægt på 101 kg og det kan absolut ikke ses - det er ren muskelmasse. Han hygger sig med at hans vægt af uransagelige årsager - det er måske ham der er "årsagen" ;-)  - oftest angives som 94/96 kg. Han vejer sig herhjemme hver Søndag og kun 2 gange i denne sæson har har været lige under de 100 kg.

Nåh - men gæt hvem der skal op at se de 2 første kampe, nu på Lørdag mod Canada og dagen efter om Søndagen mod Norge :-) .....


2 kommentarer:

  1. Ja, det bliver spændende. Jeg tager der op i næste uge og ser 3 kampe. Håber alt godt for drengene.

    SvarSlet
  2. Jep - vi krydser fingre med det hele og håber # 8 får banket nogen kasser ind :-)

    SvarSlet