mandag den 4. februar 2013

Saini Sinivuori skulpturer på Herlev Rådhus.


Lige nu udstiller min/vores Personalekunstforening skulpturer - og keramik og kakler og små maleri-skitser - af kunstneren Saini Sinivuori.

Jeg vil sige det med det samme; jeg blev smaskforelsket ved første øjekast........i de små-lerfigurer som Saini udstiller. Jeg blev også lidt forelsket i hendes små olie-skitser - dem har jeg dog ikke taget foto's af.

Figurerne er ca. på størrelse med et pænt stort Franskbrød....men vejer pænt til, da de er af ler og massive.

Saini er medlem af Kunstrunden.dk og ved at trykke her kommer du ind på hendes side.

Her er så en anden side med Saini - tryk her.

Jeg vil lade siderne tale for sig selv....og ligeså med de efterfølgende billeder af skulpturerne.

Den allerførste er den jeg er mest forelsket i. Den har Saini også lavet i Bronce og den er en halv gang større end ler-figuren. Jeg synes ler-figuren er den bedste.

Jeg gad godt købe lerfiguren, men den er lige en tand for dyr for min pengepung lige nu....hvilket vil sige kr. 4.900 for ler-figuren og kr. 18.000 for Bronce-figuren.

Men værs'go' ,  her er de uden videre kommentarer:

 
 
 
 
,,,,gad vide om Saini sælger - eller snarere jeg - kan købe på "afbetaling............

3 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, at du er forelsket - i alt fald i lerstatuetterne. Bronzeudgaven kan jeg absolut ikke li', men det er måske belysninens skyld ...

  SvarSlet
 2. Hej Rasmine.

  Du har helt ret; jeg kan heller ikke lide Bronce-figuren. Belysningen gør selvfølgelig sit på mørke figurer (detaljer o.s.v. går tabt p.g.a. (slag-) skygger, men er her ok synes jeg - derimod synes jeg patineringen af figuren er kikset. Efterbehandling og især Patinering af Bronce-figurer er en hel videnskab og vanskelig at lave/styre.

  SvarSlet
 3. Det er virkelig nogle dejlige figurer. Jeg kan egentlig også meget godt lide bronzen, men det er rigtigt at patineringen - eller måske snarere efterpoleringen er lidt tilfældig.
  Men der er et eller andet ved leret, der får noget meget blidt frem i figuren, hvor bronzen har et helt andet udtryk.

  SvarSlet