lørdag den 22. september 2012

TV2News' Karin Cruz Forsstrøm strikes again....suk

Jeg ved ikke, hvad det er med hende, men godt er det ikke. Jeg har i et tidligere indlæg om "jordskælvet" omtalt hendes "evne" - eller rettere mangel på samme - til at interviewe folk.

Idag lørdag morgen "slog hun til igen"......suk.

Der har været brand på en skole i Espergærde. Gymnastik-hallen/sports-hallen er totalt udbrændt. Branden er - iflg. den vagthavende Politimand - opstået i en container, der har stået op ad hallen og dermed bredt sig til hallen. Den er nu udbrændt og brandfolkene slukket den resterende ild og er færdige.

Alt dette har Politi-manden lige stået og forklaret. Herefter spørger Karin Cruz Forsstrøm om man ved, hvordan branden er opstået !!!!! Politimanden tøver en brøkdel af et sekund og forklarer så ovenstående igen.

....og så kommer finalespørgsmålet - det Grande ultimative spørgsmål fra Karin Cruz Forsstrøm:

Hvad har indsatsen (jeres) så været for at få slukket branden ?

Her ryger Politimandens øjebryn i vejret - næsten om i nakken - og han stirrer spørgende ind i kameralinsen og siger så lakonisk/opgivende: Brandvæsenet........................

Er hun virkelig dum ? Eller er hun bare fraværende - tankerne et andet sted - så hun ikke hører hvad den interviewede svarer/forklarer og dermed enten stiller spørgsmålene en gang til eller bare stiller totalt åndsvage spørgsmål ? Eller er forklaringen den, at hun enten har en Tele-prompter kørende med  af redaktionen lavede spørgsmål eller har hun de præ-fabrikerede spørgsmål i sit manuskript og totalt åndsfraværende bare følger spørgsmålene slavisk ?

Jeg ved det ikke.......men jeg begynder at have mine bange anelser.

Og for at det ikke skal være løgn, så følger TV2's politiske redaktør Henrik Qvortrup op med at enten udstille sin mangel på intelligens eller også prøver han direkte at fordreje realiterne. Det er således:

Socialdemokraterne sidder i regering med Radikale Venstre og SF. Der er lavet et regeringsgrundlag (aftale/køreplan) for regeringens arbejde og mål som de 3 parter har underskrevet.

Socialdemokraterne har kongres i denne weekend. Der har været tale om det her med ophør af dagpenge og at ryge på kontanthjælp...eller snarere ikke være berettiget til kontanthjælp. 3 minstre, Statsministeren, Beskæftigelsesministeren og Økonomiministeren har alle været på Taler-stolen og fortalt at der ikke kan pilles ved den ordning (underforstået, at den indgår i regeringsgrundlaget).

Senere på dagen går fhv. statsminister Poul Nyrup Rasmussen og noget illoyalt omtaler det her dagpenge-halløj og - som han selv siger - at han stille vil bede Margrethe Vestager (Radikale) om at ændre loven.....Salen klapper efterfølgende af hans lange tale undtagen ministrene, som synes han har været noget illoyal.

Og så kommer vi til Henrik Qvortrup.......han siger, at det intermezzo udstiller statsministerens uformåen til at få de Radikale = Margrethe Vestager til at ændre mening !!!!!!

Hvordan kan en afdanket fhv. statsminister tale og henvendelse til Vestager udstille den nuværende statsministers uformåen ? Mig bekendt har Thorning ikke bedt Vestager om at ændre noget. Tværtimod har hun - og 2 andre ministre i dagens løb - fastslået at man overholder indgåede aftaler.

Så hvordan er det lige at Qvortrup kan få det til det ? Helt ærligt - det passer meget godt med Qvortrups politiske ståsted hos oppositionen, at køre en sådan smæde-kampagne ? Og det passer også med TV2 og TV2News politiske linie (som snydt ud af amerikanske FOX News ultra højre næse).

TV2 og hele dens organisation "suck's"..............

1 kommentar:

  1. Det er jo lige næsten så man får lyst til at købe et fjernsyn igen, hvis dette er "underholdningsværdien"! ;o)

    SvarSlet