lørdag den 11. februar 2012

"Evviva il coltellino", Nespresso, Arc´teryx og delikatesser ad libitum....

I dag, Lørdag, "skulle vi bare lige".......ind til byen og købe noget kaffe. Vi har for et par år siden investeret i en Nespresso kaffemaskine, hvori man laver fantastisk kaffe via nogen kapsler man putter i. Vi har også foræret Junior og svigerdatter en og vi var alle løbet tør for de her kapsler, så vi skulle altså bare lige ind...I ved. Borset fra det er det en genial maskine og noget god kaffe den laver og det endda kun kop-vis, så man kan nøjes med at lave bare til sig selv. Vi fik købt rigeligt ind i kaffe-kapsler for små 1.000 kr. - det skulle så række til lidt tid nu.


Men altså, når vi nu liiiige var derinde, om vi så ikke liiiige kunne smutte om ad Frederiksborggade og liiiige se om de havde - i en af de mange Outdoor-forretninger der ligger der - en ARC´TERYX Fleece-jakke som Lillemor liiiige står og mangler (hun har rigeligt i forvejen). Og joh - sørme om ikke Frilufts-land lige havde sådan og det endda på på tilbud: Nedsat med ca. 35 % til "bare 1.000 kr ? Hvem kan ikke stå for det - Lillemor kunne ihvertfald ikke. Hendes model er dog i en hvid version. 

Forresten - da vi var på vej tilbage fra Nespresso-forretningen, var vi lige inde i FONA 2000 på Strøget. En kæmpe FONA forretning i 3 etager og med en enorm DVD og CD afdeling herunder en en pæn stor afdeling for klassisk musik. Jeg her længe ledt efter en bestemt CD med opera-sangerinden Cecilia Bartoli, nemlig SACRIFICIUM, som har lavet en CD med hyldest til kastrat-sangerne i 16-17-1800 tallet. Jeg har været i et utal forretninger, her og udenlands, og set efter den, og så Vupti - i første hug var den der. 

Og da vi iøvrigt havde parkeret i P-huset(kælderen) på Israels Plads, hvad var så ikke mere nærliggende end lige at smutte ind og se de der nyopførte Torvehaller, som har været meget omtalt herovre i København.

...og hold daop, hvor der er mange gode delikatessse-forretninger derinde i de 2 haller. Og sikke et menneske-mylder. Nåh - vi fik da købt ind hos Slagter lund, et andet sted Stilton- og Gedeoste og en Rødkit ost, oliven, brød, franske hårde vildsvinpøse, + en hård hvidløgspølse og noget rigtigt godt brød; så er aftensmaden reddet.

Jo - i den der Fona-forretning fandt jeg også lige 2 film, som jeg har i forvejen, men som jeg vil forære min storebror. Han har dem også, men dem har han indkøbt under en tur med forsvaret til Washington for nogen år siden.....og de er i amerikansk format og dermed ikke afspillelig på danske DVD-afspillere. Nu får han dem så i danske versioner.


Min bror har også - da han var på den arbejdstur til Washington - som en del af opholdet der, været på en endagstur til Gettysburg og set slagmarken fra en bus af. Jeg har jo også været der i 2010 og skal derover igen her i 2012..

Ellers fik jeg da lige en enkelt ting mere ud af dagen; en gevaldig forkølelse, så jeg nu sidder med snot til alle sider, pudser mit røde horn hele tiden og har gevaldigt ondt af mig selv......men jeg glæder mig til senere her i aften at sidde med en glas god malt-whisky og lytte til Cecilia Bartoli cd'en.....

Jeg gider sgu' ikke rigtig den kulde og frost mere.

3 kommentarer:

 1. Jeg skal ellers love for, at I har været på bytur!

  Jeg har også sådan en kapselmaskine - men en Circulo Dolce Gusto, hvor man desværre selv skal dosere vandmængden. Det skulle være en fordel - man er sin egen barista - men der er jo også de tidspunkter, hvor man ikke gider lege barista, og så er den irriterende. Jeg faldt desværre for designet ;-)

  Køber du ikke musik på amazon? Jeg har haft Sacrificium længe, og jeg har lige modtaget dvd-udgaven. De har ikke været vanskelige at få fat i ...

  Lækker jakke! Jeg kan godt forstå, at din kone ikke kunne leve uden. Jeg er desværre nødt til det, fordi den slags ikke fås i min størrelse :-(

  Det var synd med forkølelsen, men man må da sige, at du har rustet dig godt til at stå den igennem. Rigtig god bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rasmine...

   Jo - Amazon bruger jeg da. Mest til bøger, men jeg har nu også købt CD'er der - sidst en på anbefaling af dig, nemlig Carl Friderich Abel's The Drexel Manuscript...den med Viola da Gamba'en.....som er gået hen og blevet en af mine oftest hørte cd'er :-)

   Sacrificium har jeg "jagtet" længe, hvilket vil sige, at når jeg har været i nærheden af en cd-forretning, så har jeg set efter den. Der har hidtil været enorme mængder af cd'er med Cecilia Bartoli, men ikke den. For mange år siden "nappede jeg en kopi" på biblioteket af en cd om kastratsangere: Die Welt der Kastraten" med musik af bl.a. Händel, Gluck, Hasse, Monteverdi, Telemann og Bach. En tysk-produceret cd, hvorpå man hørte ellers ukendte mandlige sangere give den som kastrater. Den er knaldgod.

   Slet
  2. Jeg må vist lige have "kigget på" Die Welt der Kastraten" :-)

   Slet