søndag den 1. januar 2012

Først en god og forsinket nytår til alle.....

Her er vi kommet fornuftigt og ædrueligt ind i det ny år. Ikke megen spræl der. I Juledagene fik vi det sidste på plads hvad angår sommerferien; som i 2010 skal Gettysburg besøges og det med hele 6 overnatninger = 5 hele dage der som så følges op af en uge i "The Big Apple". Det bliver lækkert.

Junior var til kontrol på hospitalet d. 29.12.2011. Lidt nedslående fik han at vide, at han skal have metallet siddende i,  i hvert fald til næste kontrol i slutningen af Januar 2012. Han ser dog det positive i at han måske, ja måske, bliver klar til at kæmpe for sin landsholdsplads.....vi får at se.

Her ses et foto af bruddene og det indsatte metal:Ja - det ser måske ikke ud af så meget, men er rimeligt alvorligt for ham og hans fortsatte spiller-karriere. Han har dog smidt begge krykker og går/humper nu rundt med den der "Walker-støvle".

5 kommentarer:

 1. Det lyder spændende med din Amerikatur, så du har allerede lagt op til at spændende nyt år. Jeg håber, at turen vil overstige selv dine forventninger :-)

  De der røntgenbilleder synes jeg godt nok er skræmmende. Er det nu også klogt at smide krykkerne, selv om man kan?

  SvarSlet
 2. Uha, helt over there! Lyder som en fed tur du har på tegnbrætte, glæder mig til at læse om den. Hils Junior, bare han tager den med ro, skal det nok gå! Godt nytår! :-)

  SvarSlet
 3. Joh, jeg synes faktisk det ser ud af meget. Når man tænker på, at det er noget som lægerne har opereret ind i hans fod, så tænker jeg uha uha. Men bruddet ser da også ret voldsomt ud.

  Godt nytår og god bedring til junior.

  SvarSlet
 4. Hej Jan

  Det lyder som en spændende ferie, men undskyld min uvidenhed, hvad er" The Big Apple "

  Håber landsholdspilleren bliver klar igen

  Godt nytår til dig og din familie.

  Med venlig hilsen

  Orla

  SvarSlet
 5. Hej Orla

  "The Big Apple" er det amerikanske slang-ord/navn for byen New York....ligesom Los Angeles bare bliver kaldt for L.A., San Francisco for Frisco, hovedstaden Washington D.C. bare for D.C. o.s.v., o.s.v.

  Gettysburg er en lille landsby i staten Pennsylvania (ca. 300 km SW for New York), hvor der i 1863, under den amerikanske borgerkrig, forekom det største slag mellem Nord- og Sydstaterne. Det varede 3 dage og tabstallene var ca. 23.000 (ud af ca. 110.000 deltagende)nordstatssoldater og ca. 28.000 (ud af ca. 85.000 deltagende) sydstatssoldater.Det var det største slag under borgerkrigen.

  Og tak for nytårshilsenen......og m.h.t. sønnen, ja - så er det ikke godt at vide hvordan det kommer til at - om karrieren er slut eller ej. Han er jo en "gammel dreng" i ishockeymæssig henseende......

  SvarSlet