fredag den 9. december 2011

Fuck noget lort.........

Så sidder man her til aften og læser og så ringer mobilen. Klokken er 21,10. Det er svigerdatteren. Lidt nedtrykt. Hun fortæller, at knægten ligger på Herlev Sygehus (skadestuen). Her til aftenens træning fik han en tackling, der "gjorde nas" i fod og ben. Afsted til hospital. Og resultatet ? En flækket knyste og en flænge i skinnebenet. Lige nu får han gibs på for at hævlesen skal falde. Imorgen - hvis hævelsen er faldet - skal han så opereres og have indsat metal-dims i/på knysten og en ditto på skinnebenet. Og så i gins i 4-6 uger. Mon ikke resten af sæsonen på klubholdet og landsholdet nu er røget ? Og måske karrieren er færdig ? Han bliver trods alt 33 år om et par måneder.
Og faneme om han ikke også skulle i praktik fra på Mandag af i 14 dage. Han læser jo til Fysioterapeut, så timingen med det ben og praktikken er ikke ligefrem den bedste. Fuck det lort. Ifølge svigerdatteren er han pisse-ærgerlig og irriteret...især p.g.a. det der praktik-halløj. Mon uddannelsen ryger og han skal begynde forfra igen ? Vi får se.

Fuck det lort.

8 kommentarer:

 1. Det var dog usandsynlig uheldigt!

  Det må da være hans værste skade nogensinde?

  Jeg ved ikke noget om den uddannelse, men ligger praktikken ikke sidst eller næsten sidst i forløbet? Så ville der da ikke være nogen rimelighed i at kræve, at han skal begynde helt forfra.

  De bedste ønsker!

  SvarSlet
 2. Uha, må får jo selv ondt i benet bare ved at læse det.... Håber alt vel fremover!

  SvarSlet
 3. Først tak til jer alle 3 for kommentarerne og de gode håb.

  Dernæst til Rasmine: Jo - det er hans værste skade nogensinde. Ellers har det kun været små-ting som slået skulder af led, lyskenskader (1 operation), brækkede ribben, menisk-operation, tænder slået ud et par gange og omkring 14-15 syninger af flænger i ansigtet (oftest øjenbryn og øjenlåg, næse, læber, hage/kæbe) med varierende antal sting samt et øre halvt skudt af og det bogstaveligt og som vistnok blev syet med 17 eller 27 sting. Diverse forstuvninger, vrid, træ-lår og blå mærker efter slag/skud tæller ikke med.

  Har lige hørt her til aften at operationen gik godt (rygmarvsbedøvelse, så han var vågen under seancen) og vistnok indopereret 1 skinne i skinnebenet. Vi får nærmere at vide imorgen.

  SvarSlet
 4. Det kraftederme ik nogen iorden aftale, det en ommer, slut:(

  SvarSlet
 5. Kære "quinde".

  Mars og Venus.

  SvarSlet
 6. Præcis, vi har jo stadig forventningen om at i kan læse alt det vi ikke italesætter, det der står mellem linjerne og det vi udtrykker via superlativer :)

  Så min kommentar ville for en mand se således ud: Sikke et røvhul der tacklede din søn, det skal han fanme holde sig fra en anden gang, ellers kommer han sgu op og danse på fars arm ...

  Ps: Kan man egentlig godt være mega venus med et lille ben i mars - og omvendt?

  SvarSlet
 7. Hæ - jeg må altså se at anskaffe mig den ordbog; Kvindsk - Mandsk .

  Og så lige lidt "follow up"......

  Tacklingen var iorden. Problemet var bare, at knægtens skøjte "hang fast" i en revne i isen (sådanne revner som kunstskøjteløbere laver i isen med deres takker, når de sætter af til deres spring) og så var han bare uheldig og vred om og faldt ned over sin egen fod. Det var så nok mere kumstskøjteløberne der skulle smides ud end ham der lavede tacklingen.

  ....men der ordbog; det er jo jul, så på ønskesedlen med den :-)

  SvarSlet