tirsdag den 22. november 2011

Nye sider.....boglister om mine interesser - de fleste af dem :-)

Jeg har puklet som en lille hest. Jeg har prøvet at ordne en del af min bogsamling. Samle dem i en hvis orden, men det er svært p.g.a. de mange forskellige størrelser, Men lykkedes er det næsten da.

Og samtidigt har jeg fået skrevet lister på de fleste kategorier. Jeg mangler dog om historie og samfund i al almindelighed og især om Danmark og lidt natur. Det må jeg finde tid til en anden dag. Selvfølgelig har jeg også noget skøn-litteratur ligesom Lillemor har rigtigt mange krimier. Vi har lidt af et pladsproblem, hvis man kan kalde det det. Nærmest et luksus-problem, synes jeg.

Jeg har på denne blog oprettet nogen sider. De ligger som Link oppe under det "kanon-flotte" billede af mig øverst på bloggen.

Have a look.....og nyd det måske. Kommentarer og spørgsmål modtages med glæde.

6 kommentarer:

 1. Du er godt nok både flittig og gavmild! Jeg vil kigge nærmere på det i min dejlige, lange juleferie, men kunne ikke dy mig for lige at kaste et blik på dine guldalderbøger. Den der afhandling af H.P. Rohde - hvordan får man fat i den? Er det simpelthen noget med at gå på jagt hos antikvarboghandlere, eller skal den købes et specielt sted?

  SvarSlet
 2. Jeg var lidt for hurtig til at spørge. Jeg har allerede fundet den antikvarisk og samtidig fundet ud af, at H.P. Rohde måske er værd at kigge nærmere på ...

  SvarSlet
 3. Hej Rasmine.

  Den er ganske enkelt kanongod den bog. Man får hele historien om billedets tilblivelse, om strabadserne i Rom under koleraen o.s.v. Ganske enkelt fremragende.

  Jeg købte mit eksemplar da den udkom i sin tid. Kan ikke huske prisen, men kan huske ekspedientens ansigtsudtryk over at JEG kunne finde på at købe sådan noget.... :-D

  Gad vide hvad den koster idag...antikvarisk altså. Skynd dig at købe den.

  SvarSlet
 4. Den koster 169 kr. for et "pænt" eksemplar, som faktisk ser ret pænt ud på billedet.

  Jeg holder meget af det maleri - så fuldt af atmosfære og så samtidig næsten et katalog over tidens berømtheder.

  SvarSlet
 5. Et helt lille bibliotek, Jan! - men jeg savner din liste med fugle- og naturbøger!

  Burde måske selv lave en liste over egne bøger, primært om fugle og natur!

  SvarSlet
 6. Wow - sikken et arbejde. Jeg har et biblioteksprogram, hvor jeg gerne ville have lagt alle mine bøger ind. Både for min egen skyld, men også af hensyn til forsikringen.... hvis det en gang skulle blive aktuelt. Tænk hvis huset brænder..... men jeg kan slet ikke overskue arbejdet med at lægge 12-1300 bøger ind på computeren. Det bliver vist et arbejde som kommer til at tage et par dage.....

  SvarSlet