onsdag den 5. oktober 2011

København, Onsdag eftermiddag kl. ca. 18,30.......

Var et smut i Københavns Centrum her til aften for at købe en fødselsdagsgave til Svigerinden, der bliver 50 år på Lørdag. Handelen var gjort og vi gik om mod Strøget for at finde en Café og spise lidt let aftensmad. Hallo, - hvad har vi der ? Sørme 2 beredne Politibetjente. Det er ikke ofte man ser dem i gadebilledet, for så mangee er der trods alt ikke, men nu var de der. De "holdt" ved en sidegade til - med front mod - Strøget. Det måtte jeg lige have et billede af, så frem med min mobil (3,2 megapixel) og nappe et billede af dem.

Så lige pludselig tog "Fanden" ved den ene. Han satte i skarpt trav ud på Strøget....fordi en cyklist kom cyklende på Gå-gaden.....han fangede ham og pågældende fik bogstaveligt talt en skideballe :-)
Vi stod lidt og kiggede på og de nappede simpelthen alle cyklisterne der kørte på Strøget. Vi talt 18 og de 4 (fire) af dem var mænd !!!!!!! 2 af de resterende 14 fik bøder fordi de samtidigt med at de cyklede på Strøget også talte i mobiltelefon samtidigt. Hvor dum er det så lige, man har lov til at være ? Jeg er sikker på, at de damer følte sig voldsomt forurettede.
Vi fortsatte så ned af det påfaldende tomme Strøget mod Kgs. Nytorv. Noget at bemærke på billedet ovenfor ?

Se på det oppe til højre på bygningen.......


Øverst på byningen er denne figur. Aner ikke hvad det er eller hvad den forstiller, men det er det jeg altid siger:

                                                         HUSK AT SE OP PÅ HUSENE....

1 kommentar:

  1. Her kunne vi godt bruge et par beredne betjente til at fange alle de cyklister, der glade og fro cykler på fortovet langs cykelstierne - også selv om cykelstien ville føre dem lovligt i den rigtige retning. To skridt er åbenbart for meget for en cyklist. Det drejer sig om folk i alle aldre. Jeg er ved at få en mistanke om, at de yngre ikke engang ved, at man ikke må. Deres forældre og bedsteforældre gør jo sådan. Gad vide, hvad de forestiller sig, at cykelstierne skal bruges til ... at gå på?

    SvarSlet