onsdag den 28. september 2011

Biblioteket.....og 2 andre bygninger.

Idag, da jeg gik hjemad fra arbejde - d.v.s. at jeg gik fra Rådhuset op i bymidten - så passerede jeg vores Hovedbibliotek. På Nordvæggen af biblioteket har der stort set siden opførelsen af bygningen vokset en Vin-plante og den er enorm stor og meget flot. Om efteråret er farverne simpelthen så flotte, da hele spektret af efterårsfarver findes der.
Måske ikke lige nu, men de er ved at være der,....farverne altså. Mange grønne nuancer, mange røde og så også de gule - den bliver så rigtig flot den Vin, så jeg ofte står og ser på den.

Lige overfor Biblioteket ligger byens Gadekær. Jo - vi har skam sådan et, selvom vi kun ligger små 15 minutters kørsel fra Københavns Rådhusplads.
I rigtig gamle dage, så var det et rigtigt gadekær; meget større og med flade kanter ned til vandet. Idag er der en støbt kant hele vejen rundt. Huset som ses på billedet, Hjulmandens Hus, ligger på en lille halvø ud i Gadekæret. Dette hus administreres af pensionistforeningerne som har underholdning der om sommeren for pensionisterne samt udendørsservering; kaffe og kage. Lige til højre på billedet kan man ane en hvid bro. Denne bruges af mange brude-par til at blive fotograferet på.

Meget belejligt ligger Kirken lige ved siden af gadekæret, så man kan slå 2 fluer med et smæk.

...og ja - billederne er taget med mobiltelefonkameraet, sådan en lun "indian-summer" -Onsdag eftermiddag sidt i September.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar