lørdag den 19. marts 2011

Skotland ??

For nogen år siden var Lillemor og jeg på ferie i Irland. Vi havde lejet bil i Dublin og kørte så rundt og boede på Bed & Breakfast eller Vandrehjem. Fed tur. Det eneste planlagte var afslutningen på ferien med 3 hele dage i Dublin ellers stoppede vi hvor vi fandt det dejligt. OK - vi havde et par steder vi gerne ville se (noget med fugle-kiggeri) ellers var det bare ud i det blå og en fantastisk tur blev det.

Nu er vi igang med - vi snakker ihvertfald om - en tur til Skotland. Vi har gode erfaringer med FDM-travel, så vi var ude der og kigge. De har 2 ture som vi i forvejen havde kigget på og derfra plukket de bedste ting. Noget med hotel et par dage i Edingburgh, det samme i Inverness og Oban og så ellers B&B der-ud-af i en små 10-11 dage ialt.

Det er en kombination af disse 2 ture:


Vi tog ud til det lokale FDM-rejsebureau i Lyngby for at snakke med dem, men......deres computere strejkede - de kunne ikke komme i forbindelse med dem i det mindste - så det blev kun til en snak og nedskrivning af vores ønsker, så nu må vi se - de har lovet svar senest på Onsdag - hvad det så bliver til.

Skotland er vel ikke så dårligt eller hvad ?

2 kommentarer:

 1. Hej Jan,

  Husk god litteratur om fuglene derovre efter turen i whisky-destilleriet, når i skal lede efter Grouse og Skotsk Korsnæb!

  God tur når i når så langt!

  Hilsen
  Frank

  SvarSlet
 2. Jo tak, Frankie. Regner da helt bestemt med at kigge efter Grouse men især regner jeg med se nogle havfugle, da jeg regner med at kunne overtale Lillemor til en sådan havtur med båd ud omkring Bass Rock (vistnok største Sule-koloni i Storbritanien).

  Da vi også skal se Loch Ness - håber jeg, hvis ellers turen bliver til noget - skal jeg også se efter "Nessie".....har du eller kan du anbefale en god bog om emnet ? :-D

  Måske jeg skulle se Loch Ness EFTER et eller flere Distilleri-besøg....måske chancen for "at se noget" er større så...;-)

  SvarSlet