fredag den 18. februar 2011

Og nogen kalder mig Nørd.....

.....fordi jeg interesserer mig for Guldalderen og dens kunst, dansk og nordisk kunst 1880-1920, møbelkunst, arkitektur, polar-rejser, den amerikanske borgerkrig, samtidskunst og især skulpturer 1900 til dato samt Københavns historie. Af disse emner, har jeg stakkevis af bøger. Derudover interesserer jeg mig for samfundet (politik) som helhed + en masse andet. Men nogen synes det er nogen "nordede" interesser jeg har.

Og så var det jeg kom til at tænke på min storebror. Han er 4½ år ældre end mig. Han bliver pensionist om nogen måneder (er officer i Forsvaret)...altså hældt ud som 60-årig efter de for tiden gældende regler.

HAN er sgu mere nørdet end jeg er.....synes jeg ;-)

Hans store interesse er Damplokomotiver...idet hele taget gamle tog. Ikke at han har nogen opbygget Model-Jernbane derhjemme - det har han aldrig haft - men han bygger damplokomotiver selv. Han skriver endda om dem og har fået udgivet en stribe bøger efterhånden, ligesom han har været redaktør af et blad. Han skriver stadig bøger og regner da med, nu når han går på pension, at bruge endnu mere tid på emnet. Og så er han vistnok stadig medlem af bestyrelsen for Jernbane-museet i Odense. Googlede ham lige og fandt et par af hans bøger - dog det øverste er det tidsskrift han var redaktør for:De er faktiskt meget gode de bøger. Jeg har nogen af dem. Og så er han enorm god til at lave tekniske tegninger, som bruges i bøgerne.
....så han er sgu' da mere nørdet end mig, ik' ?

1 kommentar:

  1. OK Jan, jeg bøjer mig ;-)
    Men rent bortset fra det mener jeg ikke, det er nørdet at have gode eller mærkelige interesser - livet ville da være tomt, hvis man ikke havde noget at gå op i, og det behøves bestemt ikke have noget med arbejde at gøre :-)
    Konklusion: Fortsæt du bare med dine interesser, mærkelige eller ej, og lad de andre fantasiforladte mennesker leve deres eget kedelige liv ;-)

    SvarSlet