onsdag den 16. februar 2011

Hun trænger absolut til professionel hjælp......

Det er Anne-Grethe Bjarup Riis jeg taler om.


Imorges overværede jeg et indslag på/i TV2 morgen-tv om prostitution. Anledningen var et indslag/opslag på Det Radikale Venstre's hjemmeside, hvor en folketingskandidat udtaler sig om prostitution. Her til havde Anne-Grethe Bjarup Riis så begået "en kronik" af en slags på EB.dk i går. Og her til morgen var hun så i studiet sammen med en talsmand for "Sex-arbejderne i Danmark".


Og jeg skal love for, at der var damp på i det mindste EN kedel. Jeg har oplevet det før, når Anne-Grethe Bjarup Riis går i selvsving. Hun er totalt uden hæmninger; alle andre der ikke har den samme mening som hun er idioter....og de får det at vide. De får ikke mulighed for at tale, for hun råber og skriger ind over deres tale, de får ikke mulighed for at tale færdigt - konstant afbrudt af en skrigende og skinger Anne-Grethe Bjarup Riis.


Og den stakkels tv-vært Morten Reesen prøvede flere gange at få øren-lyd og plads til "modparten".


Hun er totalt udenfor pædagogisk rækkevidde....Anne-Grethe Bjarup Riis. Møg-ubehøvlet overfor "sin modpart". En eller anden må da sige til hende at hun skal søge professionel hjælp før end det går helt galt.


Og når hun så snakker om prostitution......


...så er hun ikke bleg for at smide tøjet og være på forsiden af en bog hun har lavet med en anden. Kunstneriskt ? - næh bare en god ide for at få solgt varen/bogen.

Men jeg tager jo selvfølgelig fejl - det er jo stor kunst og har intet med det andet gøre.


Jeg har set hende gå i selv-sving om et-eller-andet andet emne og hun er bare utålelig. Det er faneme synd for den mening/holdning hun repræsenterer, at hun gør det så dårligt, at man næsten pr. automatik vil holde med modparten.


Søg hjælp, Anne-Grethe.

7 kommentarer:

 1. Nu så jeg det jo heldigvis ikke, men andre gjorde, som f.eks. min blogveninde Inge:
  http://bymarken68.blogspot.com/2011/02/ubehageligt-at-lytte-til.html
  Så du er ikke alene Jan ;-)

  SvarSlet
 2. Vi er enige.. hendes budskab drukner fuldstændig i hendes ubehøvlede og ubeherskede opførsel.. Ærgeligt hvis og når budskabet ellers er fornuftigt. :-)

  SvarSlet
 3. Jeg kan nu slet ikke lade være at grine af hendes udbrud når hun har en holdning og bliver spurt dertil, for det er jo netop hvad hun bliver i det indslag. Gomorgen tv kender udemærket AnneGrethe Bjarup Riis, de inviterer hende da helt bevidst, vel vidende hvad de får. Og jeg må nok sige, om man kan lide hendes attitude eller ej, så hører jeg hende sige noget jeg synes er rigtigt- at man ikke skal gøre det at være luder til en mulig karrierevej. Jeg ønsker bestemt ikke at mine børn skal fange den opfordring og se det som en løsning for et hurtigt studenterjob.

  Så, for mig er det muligt at hun har en speciel måde at ytrer sig, men meningen med hendes ord er mig ikke fremmed, og så skal vi aldrig glemme at hun her blir spurt.

  God weekend hos dig

  SvarSlet
 4. Det er nu sjovt, som vi mennesker kan opfatte andre mennesker.

  OK - hun kan da indimellem, som alle andre mennesker, have fornuftige meninger. Men det er hele hendes attityde, holdning, menneske-værd o.s.v. der er mig inderligt imod.

  Og ja - TV2 og andre får jo nok hvad de beder om, når de inviterer hende. Og det er så synd og brandærgerligt, for hun med sin totaliseren sporer enhver diskussion ud i intetheden.....og så kan det ligesom være ligemeget med at have diskussionen, ik' ?

  Nej - hun er og bliver en hysterisk kælling uden bremser eller hæmninger.....i MIN optik.

  Og hellere undvære hende i enhver diskussion/meningsudveksling....

  SvarSlet
 5. Hvad er der nu galt med sure, højtråbende kællinger ??:)

  SvarSlet
 6. Hej Jan!
  Lidt opfølgning:
  http://rokokoposten.dk/2011/02/23/bjarup-riis-vil-sl%C3%A6be-magtens-korridorer-i-retten/

  SvarSlet
 7. Good 1, Per. :-D

  Faktiskt et godt nummer (lyrikken ufortalt), når man hører den på Youtube....

  Iøvrigt har jeg hørt hende som omtalt som "Skrigeskinken".....og det er sgu' et passende udtryk

  SvarSlet