søndag den 9. januar 2011

SPORT 2010 i Herning..pampernes indtog....

Har lige snakket med min søn. Han havde, sammen med de andre fra ishockeylandsholdet, fået en invitation (nærmest en ordre) til at deltage i dette store årlige show, idet ishockeylandsholdet jo nåede - meget overraskende - kvartfinalerne ved VM i 2010, hvor de tabte til Sverige (efter de havde slået USA, Finland, Slovakiet bl.a.).

Nåh - de mødtes derovre, spillerne og Dansk Ishockey Unions Bestyrelse med koner (spillerne måtte IKKE have koner/kærester med) og blev pænt trakteret med mad i en hal ved siden af den ny og store Multihal i Herning, Jyske Bank Boksen hedder den Multi-hal. De var udstyret med VIP-kort, men som en af dem sagde: "VIP-KORT ???? Der er sgu ikke meget VIP over det, når alle 2.000 gæster har VIP-kort også.".

Da de kom ind i hallen var der foran scenen en hel del runde borde og uden om disse de almindelige tilskuer-rækker. Der var 10.000 mennesker ialt i Multi-hallen, blev det fortalt af konferencieren under showet.

Det viste sig, at kun 2 spillere fra hvert eneste landshold (fodbold, håndbold, Badminton, tennis, svømning, basketball, cykling o.s.v.) måtte sidde ved de forreste runde borde + dem, der var nomineret i de enkelte kategorier. Resten af de forskellige spillere, atleter blev smidt ud på de almindelige tilskuerpladser.......og så er det, at en af ishockeykammeraterne opdager og højlydt fortæller og peger for dem, at deroppe ved de runde borde foran scenen, der sidder faneme de enkelte unioners bestyrelser inkl. koner og mæsker sig i vin, øl, vand m.m. ......

Det griner de først af - spillerne altså - men heller ikke mere. Faktiskt er der nogen af dem, der bliver lidt små-forarget, for var det ikke DEM, spillerne, der skulle hædres og som burde sidde deroppe istedet for Pamperne fra bestyrelsen og deres koner ? Jo - men sådan er det. Pamperne kommer altid frem på bekostning af dem der laver noget. Hvad nyt er der i det ??

6 kommentarer:

 1. Ja, det burde jo ikke komme bag på en "god" socialdemokrat ;-) hehe

  SvarSlet
 2. Tror sgu' ikke, at en eneste af bestyrelsesmedlemmerne i DIU er af den overbevisning. Måske en enkelt. Resten er af "din parti-farve" ...;-)

  SvarSlet
 3. Ingenting.

  Sportsfolkene er ikke andet end gladiatorer vi "kaster for løverne" til underholdning for alle os andre.

  Selv sad jeg helt oppe under loftet, sammen med 2999 andre frivillige i dansk idræt. Hvor tror du DIF var, hvis de ikke havde alle os, der arbejder gratis?

  Jeg vinkede også til formand og frue for min union (Dansk Cykel Union), nede ved de runde borde :-)

  PS. Jeg havde en fantastisk udsigt og ville ikke bytte min plads for et glas hvidvin og en skål chips.

  SvarSlet
 4. Nej Jan, pamperi har der altid været og intet har ændret sig på den front, heller.
  Det er da godt, at der er mange til det frivillige arbejd, dem bliver der endnu mere brug for, i årene frem over. Ingen tvivl om det. Ishockey holdet og med dem andre er blevet klogere, de ved at næste gang behøver de ikke være tilstede, de bliver vel ikke bemærket alligevel. Men der er ligesom mere fest, hvis der er mange mennesker. Om hoved parten så sidder på bagperronen. Det er dem på førsteparket helt kolde over for.

  SvarSlet
 5. Ja - Dansk Ishockey Union gør ikke meget ud af spillerne. Dengang han rundede de 100 landskampe havde de glemt ham og dennegang, da han sammen med Daniel Nielsen fra Herning Bluefox (hans gamle klubkammerat, som han ovenikøbet var holdkaptajn for sidste sæson i Herning Bluefox) rundede de 150 kampe samtidigt, så fik de lige af Team-manageren stukket et gave-kort til Inter-Flora i hånden, så de selv kunne købe en buket. Sådan.

  Og Helle Stouborg.....hvordan er det lige, at du ramler ind i min blog ?

  SvarSlet
 6. .....selvfølgelig STOUGÅRD og ikke Stouborg..Sorry ;-)

  SvarSlet