onsdag den 17. november 2010

Et godt køb.....Johannes Larsen bøger

Ikke at jeg skal købe, men lige nu har Bruun-Rasmussen's Auktioner en stribe bøger om Johannes Larsen - samlet - på auktion d. 28.November 2010 kl. 16:31.

Vurderingen er sat til kr. 1.000 og lige nu er der budt kr. 800 for hele baduljen.

Jeg tror, jeg har dem alle sammen og derfor skal jeg ikke byde/købe, men for pokker da......det er et kanon-tilbud.

3 kommentarer:

 1. En skam, at jeg ikke er videre begejstret for Johannes Larsen, for sikke en fødselsdagsgave det ellers kunne være blevet (jeg har fødselsdag dagen før).

  SvarSlet
 2. Hej Jan..for år tilbage ville Orla være fyr og flamme..og jeg kunne helt sikkert have glædet ham med den gave....men han solgte sin samling af Johannes Larsen bøger og har det fint med det....de gav stor glæde i den periode, de var her i huset ( og hvor vi boede før)....og sandsynligvis har andre glæde af dem nu....men jeg husker stadig hvor glade vi belv, når en ny bog var fundet antikvarisk og vi kørte rundt for at finde dem eller søgte på nettet og fik dem sendt...tror ikke vi har købt nogel bøger på auktion men derimod træsnit og andet tryk....men auktion er så sjovt....jeg kan mærke du er gld for dine bøger...men nu er du jo også en rigtig bog-nørd ( det kan jeg vist godt tillade mig at sige).....og ihvert fald en sand passioneret Johannes Larsen kender....jeg husker jeg blev så glad, da jeg fandt din blog, netop via din interesse for kunst, og her Johannes Larsen særligt, men også din interesse for fugle og natur...hav en god dag, jan !

  SvarSlet
 3. Hej Rasmine.
  Så må du se at lære at li' ham, for han er bare kanon, ham Johannes Larsen. Måske jeg engang skulle invitere dig med over til hans museum og hans hus.

  Hej Anita.
  Ja - det kan jeg godt huske, det med at vi 2 og Orla ;-) har Johannes Larsen til fælles. Jeg kan endda huske, at du - på din blog - viste jeres (Orla's) JL-grafik (er man noget misundelig ? Ja - selvom jeg selv har nogen tryk selv).

  SvarSlet