fredag den 17. september 2010

Seminar i Fredensborg

For første gang nogensinde - tror jeg nok - har jeg været i Fredensborg, I ved - der hvor Kongefamilien har deres faste sommerbolig og hvor Frederik og Mary hidtil har boet fast.

Jeg var nemlig på seminar der - Torsdag og Fredag - med min arbejdsplads og modsat de forrige seminarer, så var der det udsædvanlige, at vi var hele 2 mænd med på Seminaret.........med 21 kvinder.
Vi boede på Fredensborg Vandrehjem, som ligger på Østrupvej, en sidegade til Slotsgade, helt oppe ved slottet og selvfølgelig var vi lige oppe at "hilse på"......men de var vist ikke hjemme. Der gik godtnok nogen Livgardere, men vi mødte ingen af de royale.
Vi gik rundt om slottet og ind i Slotsparken og den er flot. Ovenover ses et billede af slottet fra Parksiden og drejer man sig 180 grader, så har man udsigten som vist nedenfor ud/ned til Esrom Sø. Det er flot syn - Hele parken er fyldt med statuer og fallos-lignende statuer o.s.v. Og som sagt - det er ret flot.
Der står 2 statuer - som det ses ovenfor - indpakket i plastik, da de p.t. er under renovering.

Neden under ses bare en flot stor beskåret og delvist fra neden af udgået Fyr.

Nåh ja - Seminaret.......det gik udmærket. Vi fik snakket om en masse relevant arbejdsmæssigt og planlagt kommende strategier o.s.v.

Og vanen tro, så drak nogen af kollegerne "sig i Hegnet Torsdag aften"...og det er jo herligt, at lære kolleger at kende på en anden måde, end som man kender dem i det daglige. Og bemærk - de fleste er altså kvinder......og det var dem i Hegnet også :-D

...og for pokker, der var nogle "sølle skrog" her Fredag morgen, men dagens program blev afholdt uden problemer......hæ-hæ....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar