torsdag den 6. maj 2010

Ishockey VM 2010 i Tyskland.

Imorgen Fredag d. 7.Maj starter Ishockey VM i Tyskland og Danmark er med for vistnok 8. gang i fornemste række. Ovenover ses ishockeylandsholdet og som nr. 2 fra højre i bagerste række ses knægten. Han har været med i en del år efter hånden - han var med da de spillede i B-gruppen og med der til at rykke op i bedste række for som nævnt 8 år siden.

Dengang var han en af de yngste. Nu er han 5. ældst i truppen ud af 24 spillere. Som Svigerdatteren udtrykker det: "Nyd det Thor, det er nok sidste gang." og det må man jo nok give hende ret i. Der er mange, rigtig mange gode og unge spillere nu og på vej og ret beset har han jo karrieren bag sig. Men noget har har nu altså måtte kunne. 4 forskellige Landstrænere har gennem årene udtaget ham trods alt.

Danmark spiller første gang Lørdag d. 8. Maj kl. 20 mod Finland, Mandag d. 10. Maj kl. 16,00 mod USA og sidste gruppekamp Onsdag d. 12. Maj kl. 16,00 mod værtsnationen Tyskland. Den sidste kamp er nok den der afgør om Danmark skal med "hvor det sner" (mellemrunder) eller om de skal ud i kvalifikationskampe for at blive hængende i bedste gruppe. Eksperter - og dem er der mange af - siger, at det er det bedste Landshold nogensinde, men nu må vise.


Alle kampe vises på TV2sport.. God fornøjelse til os alle.

2 kommentarer:

 1. held og lykke med "knægten" og VM titlen....selvom jeg ikke har den store sportsinteresse...så vil jeg gerne ønske held og lykke med kampene...pøj, pøj....

  SvarSlet
 2. Tak, tak Anita.

  Og første kamp gik jo godt. Danmark vandt faneme 4-1 over Finland (som netop har vundet bronce ved vinter-OL) i første kamp her Lørdag aften.

  Og knægten lavede en assist (lagde op til et mål)..

  Så ind til videre fører Danmark deres gruppe ;-)

  SvarSlet