lørdag den 10. april 2010

Bronce og 3.plads til Herning Bluefox

Ja - så fik Herning Bluefox i sæsonens sidste kamp deres overraskende Bronce-medaljer. Broncekampen, der spilledes over 2 kampe; igår Fredag d. 9/4 i Herning endte med en Bluefox sejr på 6-1 og i returkampen idag d. 10/4 i Frederikshavn endte med Bluefox sejr på 6-3 og dermed samlet 12-4 til Herning Bluefox over Frederikshavn Whitehawks.

Det var så samtidigt sønnens sidste kamp for Herning Bluefox, hvor han har været kaptajn for holdet.

Efter 2 sæsoner i Herning og 1 sæson i Odensen, vender Rie og Thor nu hjem/tilbage til deres rækkehus i Herlev. Han er gået hen og blevet 31 år og er dermed - i dansk ishockeymæssig forstand - en ældre Herre. Hvad fremtiden bringer, må guderne vide. Han har snakket om at gå igang med en Fysioterapeut-uddannelse for, som han siger, han har jo haft alle slags skader, så han ved hvordan de skal behandles......tsk..tsk...Han har kun en "Studenter-eksamen", der nok er en del out-dated. Han har jo levet af det her ishockey-halløj i ca. 11-12 år nu heriblandt 3 år i Sverige....så det er vel på tide at blive noget rodfast. Rie er uddannet børnehave-pædagog og har arbejdet med det de sidste 5 år.

Han siger selv, at han har 1-2-3 år i sig endnu som ishockeyspiller, så han håber på at kunne spille på deltid et-eller-andet sted her i Stor-Københavnsområdet. Det bliver spændende, for tiderne er ikke gunstige m.h.t. ishockey-klubbernes økonomi. Alle sjællandske klubber har været på røven, så det klodser, i denne sæson. Og de fleste af dem satser nu på unge og dermed billige spillere. Nåh - vi får at se.

Han mangler nu kun "at spille sig af landsholdet". Han har trods alt spillet næsten 140 landskampe og er udtaget til brutto-truppen, der imorgen Søndag d. 11/4 smutter til Slovenien til 2 landskampe. VM, som foregår i Tyskland, starter 8. Maj og han vil da trods alt gerne med igen, men er også klar over odds'ne er imod. Der ER mange gode unge/yngre spillere, så konkurrencen er skærpet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar