torsdag den 11. marts 2010

Jeg undrer mig....

....hver gang at der sker en fangeflugt fra et psykiatrisk hospital. Halløj venner - der er en grund til at folk er under forvaring !!! Eller i fængsel. Og/eller betegnet som farlige og/eller idømt hårde/langvarige straffe/forvaring på ubestemt tid.

Godt nok er man - siges det - uskyldig end til man er dømt, men i lige netop det her tilfælde, så er der A) vidner til forbrydelsen, B) Offerets egne ord for at pågældende ER gerningsmanden samt C) som jeg har forstået det OGSÅ DNA-beviser....så lige netop i det her tilfælde kan uskyldigheden klart afvises.

Det kan godt være, at pågældende har (menneske-)rettigheder.......men det har samfundet så sandelig også ret til. I tilfælde som pågældendes skal hans rettigheder være meget begrænset/sat ud af spil = han lades kun ude af syne, når han er låst inde i et rum uden håndtag på indersiden og uden vinduer (eller med kraftige tremmer for). På alle andre tidspunkter skal sådan en være under bevogtning og fikseret (hånd- og/eller mindst fodlænker med begrænset skridtlængde).

Nu fiser han rundt et-eller-andet-sted. Tænk på ofrets familie, ofrets kolleger, naboer til hospitalet o.s.v., der alle nu (gen-)oplever frygt og utryghed o.s.v. fordi pågældende er fri, fordi en eller anden "sød-suppe" idiot på et hospital IKKE er sin opgave og arbejde voksen.

1 kommentar: