torsdag den 18. marts 2010

Helvedes køkken.....latterligt

Har set en "Trailer" til et TV-program kaldet "Helvedes køkken" og hold da op......er TV Danmark da ved at gå op i limningen eller måske snarere i hundene.

Hvad er det lige der sker ? Igen et plagiat af et udenlandsk TV-program, fordi a) man tror det er sjovt og b) det er billigt at lave/efterligne.

....og igen skal folk se en eller anden idiot - ham køkkenchefen/chefkokken - der lider af psykiske forstyrrelser og som burde søge professionel hjælp. Det er da synd at sådan et tilfælde skal udstilles i det ganske danske land.

....og igen er der en flok mennesker, der higer og søger efter deres "Five minutes of fame", som stiller op til hvad som helst som f.eks. lader sig overfuse af ham gummicelleaspiranten...kokken altså.

Hvad er det lige der sker med folk ? Og så tænker jeg også på dem der sidder og kigger på disse hersens såkaldte "Reality"-programmer. SÅ FÅ JER DOG ET LIV !!!!!

Der har næsten lige været indsamling til diverse katastrofe-hjælp. Der er så sent som igår vist mennesker, der bor i telte og som intet har at spise. De har overhoved intet. Og så ser man sådan en hystade-kok i traileren, der smider en masse mad ud, fordi det ikke lige ser ud som hystaden vil havde.

Der er kun et at sige:

TAG JER SAMMEN, DANMARK

Godt at man kan lave noget andet.....7 kommentarer:

 1. Har da heldigvis hverken set trailer eller udsendelse. Sådan smider vi heller ikke med tiden ;-) med god grund ka' jeg forstå.

  SvarSlet
 2. Næh - du var vel over grænsen og fylde traileren, Per :-D

  Spøg til side - det er utroligt ik' ? At folk kan få sig til det der. Næh - Otto Leisner vidste man var.

  SvarSlet
 3. Utroligt nok har vi ingen jydekrog på bilen hehe ;-) og Otto Leisner er nok lige at stramme den lidt ...
  Til gengæld kan SLUK-knappen bruges med succes :-D

  SvarSlet
 4. Årh! hold dog kæft mann!!

  I er bare nogen kusser i er!! i tåler ikke en skid! Sådan skal det sq gøres! enten så tage man sig sammen ellers skrider man af helveds til!

  SvarSlet
 5. PS! TAG DIG DOG SELV SAMMEN TØSSEDRENG!

  SvarSlet
 6. Okay - det er vist en af de faste "Reality-TV" seere, der har givet sit syn på sagen i de 2 foregående indlæg.

  DET siger vist meget om intelligensniveauet - eller mange på samme - hos sådan en, og da der åbentbart er nogen stykker af den slags siden de tv-serier kan køre, så siger jeg bare: Herren og hvilke andre Guder der nu måtte være, se sig nådigt til os alle.

  SvarSlet
 7. Amen to that, brother :) Det kan jo, det ved vi, blive småt for enhver..
  Går også stærkt ind for brugen af sluk-knappen... :) samtale med ægtefællen kan stærkt anbefales.

  SvarSlet