fredag den 26. februar 2010

Spændende til det sidste.

Så er næstsidste spilleomgang af grundspillet i AL-Bank Ligaen overstået og spændingen om at blive et af de 4 øverste slutspilshold er intakt og afgøres først på sidste spille dag. Der går 8 hold i slutspillet og de 4 øverst/bedst placerede får flest hjemmebanekampe i bedst af 7 kampe kvartfinalerne + at evt. 7.kamp spilles der. Det hele bliver afgjort på Tirsdag d. 2.marts......

Et af "fiskeindpakningsprodukterne" (= en af formiddagsaviserne) havde forleden dag fundet et gammelt billede (mindst 3 år gammelt) af knægten frem:

Bemærk at man kan skimte tandbeskytteren på over-fortænderne......et sjældent syn. Nu om dage spiller han uden tandbeskytter - har en OK forsikring ;-) - idet han påstår at han så bedre kan trække vejret. Han har en "erhvervsskade" i form af en brækket næse og hvor han på trods af opretning af næsebenet stort set ikke kan trække vejret gennem det ene næsebor.

Iøvrigt rart at sneen nu er på retur. Jeg plejer at sige at temperaturer over 22 grader er spildt og fråds af energi (jeg er ikke født med store læber og kruset hår o.s.v., o.s.v.), men nu, altså nu så synes jeg godt det må blive lidt varmere....gigten I ved ;-) .

Men også dejligt at høre fuglene blive forårskåde. Hver morgen hører og ser jeg gæssene komme i små-flokke.

Her i weekenden står den CPH Art Fair i Falkonercentret samt et smut på "Den Frie". Og så lige Canada-Slovakiet inat (OL-semifinale) - USA har lige lammetævet finnerne i den første semifinale - og så er der forhåbentlig den sejeste OL-Finale Søndag nat kl. 00:00 mellem Canada og USA.

5 kommentarer:

 1. Er det for koldt for den gamle ;-)

  SvarSlet
 2. Gigten Per, du ved - gigten...;-) ...og stokken glider på isen.

  SvarSlet
 3. Ja (ishockey)stokken ... den havde jeg glemt ;-)

  SvarSlet
 4. Øøøh den der ishockeyfinale ... var den ikke lidt kedelig ?? Bronzekampen var da noget mere underholdende :-D

  SvarSlet
 5. Næh - det synes jeg ikke. Der var da knald på hele tiden og jeg kan godt lide den der nordamerikanske spillestil på de små/mindre baner og det - af amerikanerne så pragtfuldt gennem hele turneringen udførte - fysiske spil.

  Broncekampen var jo kun spændende i kraft af at finnerne vendte kampen. Nu var det jo så ovenikøbet heldigt at det var slovakkerne der var den anden deltager i broncekampen; de kan også spille den der nordamerikanske facon. Havde det været tjekkerne, så havde de spillet "italiensk" reften af kampen efter at de var kommet foran.....og det er så kedeligt at se på.

  Jeg synes også det var de 2 bedste hold der mødtes i finalen. Denne kamp - og de 2 holds øvrige kampe iøvrigt - viste at nordamerikanernes hockey er kommet foran europæernes. Som de svenske ekspert-kommentatorer så rigtigt sagde, vi må til at have små/mindre baner a la dem "overthere" og i Vojens. Det giver mere intensitet og nerve i kampene.

  SvarSlet