lørdag den 16. januar 2010

X-factor og psykisk syge, der udstilles

Der klages over, at DR udstiller psykisk syge i X-factor. Deri må jeg give klageren ret. Alle deltagere har - mener jeg - en psykisk brist i form af higen efter deres "15 minutes of fame". Nogen har nok papir på det - altså at de er psykisk syge - hovedparten har ikke.

Jeg undrer mig en gang imellem over denne her lyst til at fremstille sig selv i TV. Helt grelt var det, synes jeg, det program hvor folk udstillede deres beskidte hjem for at få hjælp til en gang rengøring af de større. En ting er at bo ulækkert og uhygienisk, men ligerem udstille sig for befolkningen ?????? Hvad sker der lige i hovedet på folk ? Ligesom Robinson-deltagere, der bagefter klager over psykisk pres o.s.v. For fanden da, det er jo frivilligt for idioterne at stille op.

Det er kort sagt utroligt hvad visse folk gør for "15 minutes of fame"....

(Og så er det jeg kommer til at tænke på mig....eller snarer os Bloggere. Hører jeg/vi under samme kategori ?? Selvfølgelig gør jeg/vi det, men selvfølgelig også i en helt anden målestok end de omtalte personer ovenfor, for VI har styr på det, ik' ? . Nåh - spøg til side, men en gang imellem tænker jeg lidt over det her med at sidde her og skrive om alt muligt....sådan offentligt...Jeg læste et sted om en der satte lighedstegn mellem Blogger og Blotter....Njahhhh - sådan er vi slet ikke)

Jeg har det sådan med MIN blog, at jeg skriver - mestendels - for og til mig selv, men at det så sandelig ikke gør noget (tværtimod) at andre og især at I, læser den...og kommenterer den...bare en gang imellem ;-) . Jeg hygger mig med den ligesom jeg hugger mig med at læse andres blogge.

Ha' en fortsat god weekend derude i blogland.

3 kommentarer:

 1. Hej Jan
  Når nogen spørger om jeg ser X-factor, svarer jeg gerne med et spørgsmål: Hvad er det for noget??
  Så bliver de gerne sure, men jeg giiiiider altså ikke se det pjat om de så udstiller dumhed, manglende økonomisk styring, manglende pli eller hvad fanden...
  God weekend til dig også ;-)

  SvarSlet
 2. hej jan !

  ja det kan da sikkert reflekteres over, hvorfor man skriver på en blog...fortæller om sig selv osv.
  apropos X-faktor...så har jeg kun set noget af det via internettet og jeg nyder gode sangstemmer og der har været flere af dem...men den side af x-faktor hvor dommerne gør grin med deltagerne, griner bag deres ryg og opfører sig ubehageligt og grimt....den side bryder jeg mig overhovedet ikke om og synes det burde gøres med langt større pli og medmenneskelighed....alt det andet er leflen for menneskets mere foragtelige sider...og at lave tv for at få høje seer-tal fordi folk kan li´at se/høre nogle blive rakket ned og gjort grin af...er efter min mening moralsk forkastelig og efter min mening burde ansvaret ligge hos de, som laver udsendelserne og ikke kastes over til de som melder sig i håbet om at blivce set eller kendt eller hvad grund der nu er til det...

  SvarSlet
 3. Kan godt følge Jan, for jeg gøre det samme når folk spør om jeg ser X-faktor og har kun set X-faktor via nettet. Fatter ikke at folk stiller op til en sådanne gang ..... Forstiller mig at "venner" og familie går og sige de synger godt og bør stille op. Herefter kan jeg så forstille mig at mange går der fra med ordene i tankerne: "Men, sagde vennerne og moar sagde jeg sang godt...!? *SNØFT*".

  SvarSlet