onsdag den 27. januar 2010

Sneet ude.....

Så kommer man hjem fra arbejde. Det har små-sneet det meste af dagen og hen på eftermiddagen er det begyndt af blæse. Hvad møder så en da man kommer hjem ? Jo - en lang sne-fane, der ligger på fortovet - ca. 35-40 cm høj - og spærrer for at man kan komme ind af døren. Heldigvis har den erfarne - mig - ladet sne-skovlen stå udenfor, så man kan skovle sig igennem til døren.


Ikke at det fremgår særligt tydeligt, men det gjorde det altså. Og så er det rart at man nu kun skal skovle et par meter sne og ikke som før ca. 90 kvadratmeter.

3 kommentarer:

 1. Hold da op - det er helt forskelligt fra herovre. Her pisregnede det hele eftermiddagen efterladende en noget farlig cocktail, når det begynder at fryse her til nat.
  Der er noget smukt sommerhusagtigt over jeres nye hus :) selv i snevejr!

  SvarSlet
 2. hej Jan ...hvor ser der hyggeligt ud.....en slags sommerhussteming eller svensk, norsk eller finsk træhus....kommer jeg også til at tænke på...bare sort, men ret smukt, synes jeg....her var vejret også meget regnfyldt hele onsdag eftermiddag og da jeg kom hjem fra arbejde midt på eftermiddagen, var jeg nødt til at putte både frakken og skibukserne i tørretumbleren, de var lige så de drev af vand....og her torsdag morgen var der spejlglat rigtig mange steder....man må da vist sige at vi har vinter i år....

  SvarSlet
 3. Jaah - det er jo et svensk firma, der har bygget husene, så helt galt er I, Anita og Per, jo ikke på den. Og det er bl.a. derfor vi faldet for det....udover at det er godt indrettet af et sådan rækkehus at være og så ikke mindst prisen, beliggenheden, havens størrelse o.m.a.

  SvarSlet