onsdag den 21. oktober 2009

Stadig under flytning..sådan da.

Vi har fået tømt og rengjort vores gamle hus og også underskrevet salgsskødet. Nu mangler bare over-/afleveringen af nøglerne til de nye ejere.

Og det nye sted ? Jo da - vi er næsten, men også kun næsten, kommet iorden. Alle flyttekasser tømt. Kun nogle små-bunker mangler at blive placeret. Ellers lidt utroligt. Vi er flyttet fra 92 kvm til 105 kvm...og synes der mangler lidt "deponeringsplads". Vi har så været i Ikea et par gange og købt reoler, skabe og lidt lamper o.s.v. Jo - vi er kommet på fornavn med ekspedienterne derude...ligesom på man bliver hilst med genkendelse på Genbrugsstationen af personalet; man bliver anset for "en af de gamle"...man ved jo nok hvor hvad skal smides o.s.v.

Og vores ny spisebord og spisebordsstole er ankommet, vældig flot må jeg sige.

Nu mangler vi bare at "YOUSEE" kommer i omdrejninger og lever op til deres "lovninger". Vores Fuld-pakke virker ikke (har kun ca. halvdelen af programmerne) og internettet er jeg endnu ikke kommet på derhjemme endnu.

...men det er sgu' rart at bo i noget helt nyt.

Glæder mig til det er færdigt, det her. Har ikke holdt rigtig weekend den sidste månedstid ligesom man hver eftermiddag/aften lige skal lave noget....

4 kommentarer:

 1. hej Jan !
  skønt at høre at flytningen er overstået....og I er glade for det helt nye...jeg har dog aldrig selv flyttet ind i splinternyt....jeg har nok nøjes med glæden ved "NYT", når der er blevet malet lofter og vægge og gulvene er taget...men det er nu også rart.....
  Tænk hvis man kunne sende dig en uges ferie i afslappede omgivelser...måske en tur til Sverige eller Norge med lange vandreture i fjeldet og hjem til en varm sauna og iskold drink...og spændende fugle udenfor vinduerne....men det må vist blive ved tanken....men det kan selvfølgelig være en uges ferie i de nye omgivelser ville være mere tiltrængt....anyway.....godt at høre at alt er ved at falde på plads....så godt det nu kan, når man lige er flyttet...
  Obs! Husker forresten at vi havde den samme fornemmelse af at mangle opbevaringsplads, da vi flyttede for en 6 år siden...også fra mindre kvadratmeterplads til større...men mon ikke det er det at man kender det gamle så godt og har fundet pladser til alle tingene og nu skal man starte forfra og så synes man det fylder meget mere...

  SvarSlet
 2. Det var dog en dejlig tanke at sende mig, Anita, og se her en sur (det fin-regner herovre) lang torsdag morgen; en ferie nordpå med fjelde, vandreture, fugle og ikke mindst whisky :-) 1000 tak for det.

  Nu er det kun små-tingene der mangler (hvad skal vi have op på væggene af malerier o.s.v., måske en hylde hist og her....og så det der med Yousee (Internet + TV)....det ender nok med at de skibes af igen, for jeg gider altså ikke flotte reklamer der lover og som er en fis i en hornlygte når det kommer til stykket. Det er jo Yousee der har bombarderet os med tilbud o.s.v. og så skal de faneme også få det til at virke som de lover. Nåh - småting igen.

  Tak for tanken.

  SvarSlet
 3. Hej Jan,

  Tillykke med din nye bopæl, så ser man dig nok i Smør- og Fedtmosen ind imellem!?

  Ps. tak for din kommentar i min gæstebog!

  Hilsen
  Frank

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med det nye hjem ;) I er sandeligen hurtige til det med indflytning, må jeg sige. Her bor vi stadig i kasser, da økonomien ikke rækker til nyindkøb af større genstande .. .endnu da.

  Håber I bliver glade for at bo der.

  SvarSlet