fredag den 3. juli 2009

Velkommen til min ny blog.

Hej.

Jeg har tidligere haft en blog på smartlog. Egentlig var jeg glad for den, men den havde sine begrænsninger - især hvad angår billedmængde/størrelse - og uhensigtsmæssigheder med hvilket jeg mener, at smartlog nu er blevet nappet af en spam-maskine, som konstant fyrer en masse crap-indlæg af.

Jeg vil håbe, at mine gamle læsere vil linke til denne min ny blog og fortsætte med at læse og komme med kommentarer. Og jeg vil da også håbe, at man nye kommer til.

Det var alt for nu.

4 kommentarer:

 1. Test på egen kommentar

  SvarSlet
 2. hej Jan !

  Jeg er selvfølgelig med og har allerede fået din nye blog med på min blogliste....det er for træls når tingene ikke fungerer, så jeg håber det nye virker bedre....håber du nyder sommeren, selvom jeg ikke tror varmen lige er dig ?...jeg glæder mig også til lidt køligere vejr og lidt regn til nysået græs....smukt bloghoved du har fået på..smukke skyer....

  SvarSlet
 3. Hej Anita.

  Jeg har spekuleret lidt på den her blog-flytning i nogen tid især fordi - når man poster billeder - bliver nødt til at slette gamle p.g.a. pladsmangel.

  På smartlog var den funktion at man kunne se andres indlæg/blogs. Ved du om denne funktion findes på Blogspot.com ?

  mvh
  Jan

  SvarSlet
 4. Hej Jan!

  Tillykke med flytningen. Du nøjes med at flytte - jeg skifter udseende ;-) Link er selvfølgelig allerede rettet. Held og lykke med dit nye hjem...

  SvarSlet